Na úvod by som rada povedala že som už objednaná k ORL
Žiaľ som asi podcenila situáciu. Mám v nose na jednej strane rany už vyše 2 mesiacoch. Naposledy keď som chcela ísť k lekárovi mi zmizli na 2 týždne a nedávno sa objavili znova. Rana v priemere 2-3 cm, niekedy menej. A zväčša sa robia chrasty. Aktuálne keď si pretriem nos cítim taký zvláštny zápach. Nie je to hnis; ale smrad.
Nezažila ste niektorá niečo podobne?
- dlhodobo užívam nosné kvapky kvôli alergiám
@luccija užívam .. snažím sa len na noc :(
Tak to je veľmi zle zničila si si sliznicu.Nikdy nepochopím tuto závislosť na kvapkach.Ak sa liečis na alergiu dostatočne liekmi nepotrebuješ celý rok kvapky
@luccija tak toto nie je pravda, liečim sa dlhodobo na alergiu, ale kvapky potrebujem stále, niekedy len raz za deň, inokedy viackrát, mám tento problém od druhého pôrodu, čo je 22 rokov, takže paráda. Používam len detské kvapky do 6 rokov, aby som aspoň ako tak udržala tú závislosť, ale keď sa ti upchá nos tak, že ho máš ako zaštupľovaný a nevieš ani poriadne rozprávať, tak si proste musíš pomôcť.
Ja som mala zlatého stafylokoka a mala som vo vnútri chrasty, ale nie smrad🙂uvidíš co bude na ORL to môže byť akákoľvek baktéria
Dúfam, že kvapky neuzivas denne