Ráno vstanem a cítim totálnu nervozitu, chvenie a nechuť do jedla

nikusik0107
12. jún 2024

Ahojte ja už som zúfalá

Stretli ste sa niekto s tým ze ráno vstanem a cítite totálnu nervozitu chvenie na žalúdky nechuť do jedla ...nálada žiadna...ja neviem co sa deje ale už nevládzem trvá to už skoro 3 týždne....
Mne sa už plakať chce....

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikusik0107
autor
12. jún 2024

@lululucy áno a neviem sa najesť...ale u mňa to už trvá 3 týždne...cele dni len prezivam ...nechápem sama.preco to je....otvorím oci a ide to cítim ako mi po celom tele niečo chodí žalúdok sa trasie ...a co robíš keď to máš

jana_eyre_2
12. jún 2024

A dávaš si magnézium, máš v poriadku napr.železo? Ako sa stravujes?.. ak nemáš nejaký výrazný dôvod byť v strese, tak by som sa zamerala na to, či máš dostatok vitamínov a minerálov, najmä ak to začalo nejako náhle a neprechádza to ani keď máš okolo seba pohodu.. a zmeraj si aj tlak..

martinkatinka
12. jún 2024

K lekarke na krvny obraz. Mozno ti nieco chyba.

kacena4
12. jún 2024

mne to pride ako uzkost, depresia chod k dr

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@martinkatinka bola som u dr všetko ok dokonca aj sono brucha mo robil a ôk....som objednaná ešte na gastro ...lenže už som zúfalá z toho ...

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikusik0107
autor
12. jún 2024

@kacena4 idem ale až 8...a do vtedy neviem co robiť mam ...je to strážne...a mam 2 malé deti a musím fungovať...

kacena4
12. jún 2024

@nikusik0107 ak si vydrzala 3 tyzdne vydrzis este chvilu. obvodakovi vies ist aj skôr a vie ti nieco dočasne nasadit na ukludnenie. drzim palceky

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@lululucy dobre ale mala si to len rano a potom.bolp dobre počas dňa alebo ako ? ... lebo ja už si aj nehovaram ze co ak to je niečo vážne atd ...

evickuska
12. jún 2024

@nikusik0107 bude to psychika 🙈

3009
12. jún 2024

@nikusik0107 psychika.

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@evickuska Ôk psychika idem aj k psychiatrovi...ale čo on mi dá asi len ad ...a tým to haslo...

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikusik0107
autor
12. jún 2024

@lululucy no presne tak to mam chvilku ôk potom zas ....no a preskočiť ti to ako a kedy ? Ja som už bola aj u svojho dr krv ôk som ôk.. idem na gastro ale možno je to fakt v hlave ale neviem ako voči tomu bojovať...

dominikamacakova
12. jún 2024

Tak jasné keď neješ, že ťa trasie a si nervózna.
Kúp si aspoň nejaké nutri drinky a pi to.

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@kacena4 mam frontin dávam si polku ráno ale nemám pocit ze zabera

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@dominikamacakova no tak skúsim to ...ale myslíš ze to môže byť spôsobené tým ta rána nervozita nevoľnosť...nechutenstvo...?

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@lululucy a prišli ti nakoniec co to spôsobovalo?

mara66
12. jún 2024

Tieto pocity máš len 3 týždne a už ideš k psychiatrovi? Neskúsiš najprv len niečo voľnopredajné, ako napr. Persen? Ja mávam sem-tam psychicky vypätejšie obdobia, vždy mi pomôže magnezko alebo Persen.

leonakr
12. jún 2024

@nikusik0107 nepoteším ťa🫤mala som to tiež 😵‍💫plus ďalšie veci k tomu,bola to psychika.Zacala som užívať AD a zlepšuje sa to každým dňom .

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikusik0107
autor
12. jún 2024

@lululucy a brala si na to niečo...bola si niekde ci si si sama poradila ?...

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@mara66 no Len fungovatbtakto pri 2 deťoch sa nedá...
Ja mam tetaniu už 3 r...ale toto som nikdy pred tým nemala ...nie tal dlho vždy v mesiaci par dni mi bolo na nič ale prešlo to no terwz to trvá každé rano nervozita stres ...a neviem zistiť z čoho to prameni a prečo sa to deje ...

nikusik0107
autor
12. jún 2024

@leonakr no ja ad by som sa chcel vyhnúť...ale ak to ináč nepôjde tak Budiš...ale no

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozculena
12. jún 2024

@nikusik0107 pribudli ti nejaké problémy? Možno sa niečo deje a ty to nechceš prijať,tlačíš to do úzadia...financie v rodine,partnerské problémy a možno len vyčerpanosť z detí...

tianna
12. jún 2024

Dámy sem sa pripnem ak môžem.. tie čo ste malí úzkosti, mali ste prosím aj tráviace problémy? Behám po lekároch už pol roka a neviem sa dať doporiadku.. akurát psychiatra som ešte neriešila.. 🤔 non-stop pocit akoby som bola stiahnutá, trapezy, brucho, neskutočne blbý pocit, stále akoby som bola v miernej panike, strašné nočné mory.. 😑 bolesti žalúdka, ranné preháňanie.

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tianna
12. jún 2024

@lululucy no to by veru sedelo.. a čo ti prosím ťa pomohlo?

leonakr
12. jún 2024

@tianna samozrejme,že to môže byť aj psychika🫤ak máš vyšetrenia ok tak môže.Ja som mala pocit,že mi telo kolabuje,proste jeden hnusný pocit,ani ho neviem opísať a teplotu do 37,5.Vsetky testy na výbornú,pomohli až AD .Dovtedy by som si dala ruky odťať čo by som prisahala,že toto nemôže byť z psych.vyčerpania.Takze po mojej skúsenosti áno,ak lekári na nič neprichádzajú tak potom......vieš asi🫣🫤