Ráno sa budím unavená

Včera o 09:37

Ráno sa budím extrémne unavená. Spím dostatočný počet hodín, mám dieťa ku ktorému sa budím max. 2x za noc, niekedy jedenkrát a niekedy vôbec. Pokiaľ neprechádza nejakou regresiou, tak je to takto. Dám jej mlieko a spím ďalej, nemám problém zaspať hneď. A napriek tomu, že spím aj celú noc tak sa ráno budím ako po fláme. Čím to a ako to zlepšiť?

h2
Včera o 09:49

Nemáš nedostatok železa?

autor
Včera o 09:52

@h2 Mávala som, možno aj mám, ale endokrinologička mi povedala, že ho nemám užívať v kombinácii s tabletkami na ŠŽ.

h2
Včera o 09:54

Čiže sa liečiš na štítnu žľazu? Môže to byť aj tým. Skús to spomenúť lekárke.

autor
Včera o 09:55

@h2 A že oba je potrebné brať na lačno pol hodinu pred jedlom. Tak som ho vysadila. Niekdy si ho dám počas dňa, ale grgá sa mi ním do druhého dňa. Bola som na endo v septembri a konečne sa mi moje kolísavé hodnoty stabilizovali. Tak neviem či je to ŠŽ.

tehulka2011
Včera o 10:14

je to cela veda. Ja beriem euthyrox pred spanim, pred tym par hodin nejem. Zelezo si mozes dat v priebehu dna spolu s vitaminom C, ale uz nepridavaj magnezium alebo ine vitaminy, daj si odstup 3-4 hodiny

princezpuss
Včera o 10:30

Presne tym istym si aj ja prechadzam. Z mojej skusenosti- teraz spim okolo 7-8hod a ked som spavala do 6 ovela lahsie som sa rano zobudila a cely den som bola ovela sviezejsia, len to chce par dni na adaptaciu. Tak ja sa idem vratit k tomuto rezimu lebo takto len kavu lejem do seba a ani to poriadne nepomaha..

luccija
Včera o 12:09

Nechrápeš nemáš apnoe?to je celá veda cez nízky tlak, zlá strava, málo pohybu, hormóny počas cyklu...

veronicka1901
Včera o 12:15

Ked som mala zvysenu cinnost stitnej zlazy, tak som zaspala aj cez den. Dovtedy, ani odvtedy sa mi to v zivote nestalo. Teraz mi staci 6 hodin spanku, cely den za pocitacom, vecer dlhe prechadzky, 3 deti a som schopna vecer este v klude citat knihu. Niekde bude problem. Keby si poprosila aspon vseobecnu lekarku, nech ti vezme krv?

autor
Včera o 14:11

Je mozne ze spim vela? Lebo tiez citim, ze ked spim 6 hodin ako viacere pisete, tak sa citim viac fresh ako ked spim cca 8. Viem, ze sa odporuca plus minus taky cas spanku, ale asi nevhovujes vsetkym…

autor
Včera o 14:13

Ale zas druhá vec je tá, že ráno sa ma ti tažko vstáva, rada si ráno pospím, večer sa mi spať nechce, ale keď dlho ponocujem, tak ma ráno boli veľmi hlava. Neviem aký režim by bol pre mňa vhodný, lebo sa mi to zdá, že je to také.. ani tak ani tak.

bibinka0506
Odpoveď bola odstránená
Zobraz