Prosim vas o skusenost, uz som zufala.
Som tri mesiace po porode a kedykolvek sa v noci resp. rabo zobudim, musim utekat na Wc. Nemam ani tak hnacky (konzistenciou), ale ako keby som to nevedela udrzat.
Nemam pocit, ze by mi to robilo urcite jedlo. Ale je to znacne neprijemne, ked kojim a proste musim maleho odsunut (ci vresti alebo nie) a utekat na wc.
Planujem ist k vseobecnej lekarke, nech ma vysetri prip nasledne na gastro.
Co vam pomohlo? Zabralo? Na googli uz radsej nic necitam, od syndromu drazdiveho creva az po rakovinu.
Mam aj oslabene panvove dno, moze to mat suvis?
@liana56 toto teraz moze byt aj hormonmi, ja som nezvracala, ale pri tretom tehotenstve ma prehanalo. Zhorsovali mi to tehotenske vitaminy.
A autorka, ked pojdes k obvodnej, nech Ti zoberie krv aj na TSH, po druhom porode som toto mala, po kazdom jedle ale. Potom este mi padali vlasy, chudla som rychlo a neskor sa pridala nervozita a potenie, vysoky tlak a pulz a zistili mi hypertyreozu stitnej zlazy ked sa funkcia po liecbe upravila, preslo to, ale prestala som tak pekne chudnut ☺
Po tomto tretom porode som to tiez chvilku mala, ale aj naduvanie, krce, asi mesiac to trvalo. Ono tie creva a vsetky organy sa musia po porode poukladat na svoje miesto. Nemusi to znamenat nic take hrozne.
Ahoj neviem ako si rodila ty ale ja som bola cisárskym a mala som presne to isté až nato že mňa preháňalo na wc v kuse známa no lepšie povedané bola bývala dr mi hovorila že to môže byť tým že sa mi po pôrode prečisťovali črevá ..Teraz som znovu tehotná a zas to isté idem na wc a ani nemusím potlačiť ani nič a ide to samé vodové neviem ale tento krát čím to môže byť teraz