Ahojte🙂 Naozaj neviem, čo s tým mojím úžasným neskutočne rýchlym ranným tepom! Na noc beriem betablokator, aj tak ma celý tento týždeň zobudí nemerateľny tep. Totálne zostanem z toho mokrá. Úzkosť nemám. Až potom...:-/ Dnes mi to asi po 3. minútach prešlo- je voľno. Ale ísť s takým tepom do práce....naozaj strach, či to srdce vydrží. Už som googlila náhlu srdcovú smrť, pri vysokej frekvencii srdca ☹(( PS: Cez deň tep úplne super- okolo 65. Ráno 137. Večer tiež pomalý . Všetko vyšetrené- EKG, ECHO, Holter, záťažové EKG/ bicykel/..všetko v poriadku. Môže sa mi niečo stať? Ako to mám ukľudniť? Dám si rýchlo MGN, pol xanaxu....ale je to príšerné. Už teraz stres, čo bude ráno ☹((
no ako kedy....trošku zvýšený...ale max . 140/95
....len ja sa dosť vyplaším a už to ide...☹
ráno a večer 🙂...ja len že , či sa mi nič nestane ☹(( bojím sa, že raz tú rýchlosť srdce nezvládne ☹
áno viem, strach ☹ teraz mam napríklad 117/77/ pulz 69
a koľko mávaš tep? stále, či len záchvatovo rýchly?
mne to ,,moje" príde ako ranné desy..sa mi to stalo 1 x v pondelok a potom akoby som to už očakávala a privolávala si to....rozumieš mi ? panika ☹ ..hlavne, ked mám ísť v takom stave do práce....doma rozdýcham...ale takto..ach jaj
Panicka porucha. Az berieš xanax, tak ti ho asi niekto predpisuje. Odporúčam konzultovať to u psychiatra, ako postupovať dalej...
...ano..panika, tento týždeň sa necítim práve najlepšie, akoby zhoršený stav, ale iba ráno ☹ to búšenie nepríjemné:-/ inak sa cítim dobre!
Tiež si myslim,ze by to mal riešiť iny odbornik ....panicke ataky nevyrieši kardiolog...
Nie..iba k psychiatričke :-/
panická porucha....6 rokov ....ale cítim sa dobre, pracujem, cestujem, starám sa o rodinu, všetko ok, akurát tento týždeň ma trápi to spomínané búšenie....chcela som sa poradiť, či to je len psychika, alebo môže ísť o niečo vážne :-/
vieš ide o to, že každý dr, ktorý zbadá diagnózu: panická porucha, hneď prestane všetko riešiť- nervy! tak som zostala v strachu o srdce nejak :-/ a je pravda, že mám toho teraz dosť- skúšky, školenia, práca.....cez deň sa cítim naozaj veľmi dobre, chodím aj cvičiť...ale tieto moje rána :-/
@natsel aky mavas tlak v tejchvili pri tom pulze?