Ranná stolica

28. okt 2024

Ahojte. Už to trvá dlhšiu dobu, ale keďže som nemala žiadne iné ťazkosti, tak som to vôbec neriešila.
Už dlhšiu dobu ( fakt že aj mesiace) mám ráno takú kasovitu( iba veľmi mäkkú tvarovanú) stolicu. Idem aj 2x po sebe, a potom celý deň nič.
Brala som to ako nirmalne, keďže stolica je pravidelná.
Lenže pred nejakým časom ma začala občas páliť aj záha, a keďže už objednaná na Sono , začala som si o tom citát aj na nete 🫣
Strava nie je úplne v poriadku, sú dni kedy do obeda sa k jedlu nedostanem, a po príchode domov zjem aj väčšie množstvo jedla naraz. Samozrejme aj vela sladkého pre rýchly prísun energie atd.
Mám aj pcos, ale žiadnu intoleranciu zatiaľ nepotvrdenú. ( testy da ešte nerobili)

Na nete veľmi často čítam ohľadom rakoviny, tak ma to dosť vystrašilo 🫣

Nemali ste podobný problém s tou rannou stolicou ? Ak áno, čo to bolo ?

bublinka1426
28. okt 2024

nie, to nie je dobre zlozenie stolice, toboz ked to trva mesiace. obcas mame kasovitu vsetci.
tipujem ze ta poslu na kolonoskopiu aj..
a sposob stravovania, robis to najhorsie, co mozes.
vobec nie vsetko naraz a este to dokoncit sladkym.
to je riadna zataz na telo
otazna znie, preco si nenajdes cas na obed.
na nete pisu hlavne o tom, aka je zanedbavana prevencia co sa tyka traviaceho traktu. robi sa prilis mala osveta ohladom creva a pankreasu.

bublinka1426
28. okt 2024

a nemusis sa hned bat..urcite ti lekari poradia, aby si sa pravidelne stravovala. ja som citala na nete, a zacalo ma boliet vsetko.

zuzka0605
28. okt 2024

mas drazdive crevo, ziadnu rakovinu.precitaj si syndrom drazdiveho creva. neprijemne, ale neskodne.

earlgrey
28. okt 2024

Na internete by som nečítala absolútne nič 😉 lebo všetko, čo hodíš do google končí rakovinou...úplne všetko 😉 smer doktor, konzultácia ťa niečo "trápi" a uvidíš ...

kristie571
28. okt 2024

Alergia, intolerancia, stres, nevhodna strava, nevhodne doplnky stravy.. hocico to moze byt. Rakovina to nebude nemaj stres.🙂

stanulienkat
28. okt 2024

Sama píše, že sa úplne zle stravuješ, tak neviem potom prečo sa čuduješ?? Zacni sa normalne a zdravo stravovat, pohyb, probiotika.

simsalabim
28. okt 2024

Sibo by to tiez mohlo byt.