Ahojte, chcela by som sa poradit, ci s tym nahodou nemate niekto skusenosti. Som s priatelom uz vyse 5 rokov a dotrz som nemala ziaden problem. Po tom co ma spravil tam dole ustami mam uz vyse týždňa ranky v okoli posvy a dokonca aj na ohanbii. Su okruhle cervene a v strede dobiela. Som z toho uz zufala, lebo na wc ist je hrozne všetko stipe a chodenie, tak isto. Poradne prosim co na to pomaha.
@nelus123 chod cim skor ku gynekologovi. Ak si chytila genitalny herpes, tak to nie je sranda. Nemal priatel herpes na ustach?
https://najmama.aktuality.sk/clanok/230369/post...
Gynekolog ti nepomoze. Toto riesi kozny. Chod cim skor lebo neskor ta to bude strasne boliet. A nemusela si to ani dostat od priatela.
@nelus123 vzniká to aj z oslabenej imunity, hormonálnymi zmenami, stresom...spôsobuje to vírus, ktorý má každý v nervových bunkách a čokoľvek ho môže aktivovať. Samozrejme, sa to aj prenáša, čiže ak on má herpes, máš ho od neho, ale ak ho v tej chvíli nemal, tak u teba vznikol. Utekaj na kožné.
@nelus123 urcite chod na gyndu. Preco sa takto trapis? Vyzera to naozaj na herpes.
Ja by som odporucila kozne, nas tam poslal gyndos hned ked mala 20r.dcera problem, tiez sme sa bali aby to nebol herpes, ale nakoniec sa to nepotvrdilo, dostala masticku, tusim Fucidin a nepamatam ci este nieco, ale preslo to. Hanbit sa nemusis, oni su zvyknuti, ale isto by som riesila lekarom a nie samoliecbou.
Toto bude riešiť skôr kožný ako gynekológ a nezaškodí keď pôjdeš aj tam aj tam aj tak si ťa tak asi navzájom pošlú. Treba to riešiť, s týmto si sama nepomôžeš
No mohol by to byt herpes, treba to zacat riesit, s tym si doma nic moc nespravis
ak to je fakt herpes tak to byva pekne neprijemne, ved aj ako ked ho mas na ustach. treba ist k doktorovi co najskor hned si volaj gynekologovi a aj na kozne
Tak toto nie je prijemne, ale radsej by som najskor isla ku gyn, ti sa s takymito vecami si myslim, ze stretli uz mnohokrat tak budu vediet pomoct.
@nelus123 kutiky vraj v niektorych pripadoch sposobuje tiez herpeticky virus. Snad si uz u toho lekara bola. Naco trpiet, ked ti vie pomoct? Kamoska ma doma predpisane tabletky, ktore si dava hned, ako citi, ze to na nu ide a aj nejaku masticku. Mava herpesy aj na ustach, aj na genitaliach.
Moje zlatá,to vypadá na genitální opar.Směr kožná co nejdřív