Baby, som už zúfalá. Mam neskutočne bolesti pliec co sa mi zarezávaju ramienka podprsenky. Neviem nájsť takú co by mi to nerobila a to si kupujem také co majú široké ramienka. Viete kde by mohol byt problém? Ďakujem za každý radu
Nemas dobru velkost podprsenky, Investuj cas a peniaze a chod do specializovaneho obchodu kde ti poradia aj velkost aj typ. Podprsenka ma niest prsia na obvode okolo hrudnika, nie na ramienkach
Presne ako vravia predo mnou, mas pravdepodobne prilis velky obvod, pripadne uplne nevhodnu podprsenku pre teba.
Skus najst obchod s podprsenkami, kde ta predavacka pomeria, a navrhne spravnu velkost. Fakt to stoji za to!
@veselo_neveselo vieš koľko obchodov som prešla? Nikde mi nevedeli poradiť, som už z toho na prášky
@viestta som z BB kraja, v blízkom okolí som bola v každom obchode co tu je. Predavačky iba nasilu tlačili podprsenky ktoré mi vôbec nesedeli a robili mi škaredé prsia.
prsia ma drzat obvod podprsenky, nie ramienka...aky mas obvod hrudnika pod prsiami a aku velkost nosis?
Bola si v intinissimi? Nemate niekde predajnu Triumph? Tam su skolene predavacky.
A urcite nema s dobre podprsenky, bez ohladu na to ake ti prsia robia, pretoze ak nie si morbidne obezna tak musi ti sediet konfekcne vyrabana podprsenka.
Ak si nenasla v intimissimi tak uz ozaj nikde
Mne nepomohla ani správna veľkosť podprsenky, raz keď sú prsia veľké a tažke odnášajú si to plecia a chrbtica. Ja som to poriešila zmenšením prs a ľutujem že som do toho nešla skôr a nechala si takto ničiť telo
@tamvtme pod prsiami mam 77 a nosím 75 niekedy 70
@viestta v intimissimi mali vždy iba s tenkými ramienkami a to bola katastrofa. Kosik nosím F alebo G a nie som obezna mam 174 cm a 68 kg
Na astratexe si skúšala? Tam sú značky že čím väčší košík tým širšie ramienka..
Ja fakt odporúčam triumph, určite tam nájdeš čo potrebuješ. Dúfam, že narazíš na dobrú predavačku, čo ti bude vedieť poradiť. Ja som skúsila veľa obchodov ale tento je za mňa topka
Ja som to vyriešila kojeneckými podprsenkami 😁😁😁 alebo športovými
@dharmasanata z astratexu som mala tiež veľa podprseniek a zatiaľ som tu správnu nenasla
Pozri Astratex alebo Bonprix. Ja mam maly obvod a velke prsia a nikdy sa mi nezarezavaju. Naozaj je to o spravnej velkosti, ale hlavne aj type podprsenky.
@barbie1981 a nevieš poradiť kde v BB kraji by som takú predajňu našla? Tu sú skôr také predajne ktoré ponúkajú rôzne značky a predavačky.. to ani nestojí za reč, poradiť nevedia len nasilu tlačia aj keď vidia ze podprsenka nesedí. Vždy som len naštvem a znechutena odidem
Určite máš nesprávne zvolenú podprsenku. Choď do predajne Triumph a skúšaj - viac typov podprseniek. Hlavne nech má podprsenka medzi prsiami šitie siahajúce až do polovice výšky medzery medzi prsiami. Pri objemnych prsnikoch musí košík uniesť veľkú váhu, a takto ušitá podprda to zvládne.
V Europe v BB skús pozrieť
To.mas.zda sa dobre, tak jedine skusat rozne strihy
Skús predajňu Intim v Európe v BB, sú na prízemí pri výťahoch… ja chodím len tam a vždy dobre nakúpim.
Skus Lindex, ja mam kosik E. Popripade si nosim podprsenky z Rakuska, z Triumphu. Vzdy ked je akcia, cena je polovicna oproti SK.
@barbie1981 tam som prešla všetky predajne a nič 😒
@nikiki29 bola som tam, nesedela mi ani jedna. Aj predavačka nechapala
@ninusa221 to by mne neudržalo prsia, ja potrebujem takú co mi tie prsia aj trochu podvihne
@kornelies neviem kde v BB kraji je predajna triumph.
Najbližšie máš predajňu v Žiline a v Nitre.
Lindex ma eshop, skus. Ja som velmi spokojna a to ma vsetky podprsenky rezali.
Ja mam podobne miery a tiez mam problem najst podprsenku, ktora sadne..teraz som najviac spokojna bonprix, nic ma netlaci
https://www.bonprix.sk/podprsenka-minimizer-s-k...
Treba spravny obvod podprsenky, ramienka nemaju niest celú vahu