Ramienka od podprsenky sa mi zarezávajú a mám bolesti

28. mar 2023

Baby, som už zúfalá. Mam neskutočne bolesti pliec co sa mi zarezávaju ramienka podprsenky. Neviem nájsť takú co by mi to nerobila a to si kupujem také co majú široké ramienka. Viete kde by mohol byt problém? Ďakujem za každý radu

trema
28. mar 2023

Treba spravny obvod podprsenky, ramienka nemaju niest celú vahu

viestta
28. mar 2023

Nemas dobru velkost podprsenky, Investuj cas a peniaze a chod do specializovaneho obchodu kde ti poradia aj velkost aj typ. Podprsenka ma niest prsia na obvode okolo hrudnika, nie na ramienkach

veselo_neveselo
28. mar 2023

Presne ako vravia predo mnou, mas pravdepodobne prilis velky obvod, pripadne uplne nevhodnu podprsenku pre teba.
Skus najst obchod s podprsenkami, kde ta predavacka pomeria, a navrhne spravnu velkost. Fakt to stoji za to!

autor
28. mar 2023

@veselo_neveselo vieš koľko obchodov som prešla? Nikde mi nevedeli poradiť, som už z toho na prášky

autor
28. mar 2023

@viestta som z BB kraja, v blízkom okolí som bola v každom obchode co tu je. Predavačky iba nasilu tlačili podprsenky ktoré mi vôbec nesedeli a robili mi škaredé prsia.

tamvtme
28. mar 2023

prsia ma drzat obvod podprsenky, nie ramienka...aky mas obvod hrudnika pod prsiami a aku velkost nosis?

viestta
28. mar 2023

Bola si v intinissimi? Nemate niekde predajnu Triumph? Tam su skolene predavacky.
A urcite nema s dobre podprsenky, bez ohladu na to ake ti prsia robia, pretoze ak nie si morbidne obezna tak musi ti sediet konfekcne vyrabana podprsenka.

zuzubb007
28. mar 2023

Ak si nenasla v intimissimi tak uz ozaj nikde

dharmasanata
28. mar 2023

Mne nepomohla ani správna veľkosť podprsenky, raz keď sú prsia veľké a tažke odnášajú si to plecia a chrbtica. Ja som to poriešila zmenšením prs a ľutujem že som do toho nešla skôr a nechala si takto ničiť telo

autor
28. mar 2023

@tamvtme pod prsiami mam 77 a nosím 75 niekedy 70

autor
28. mar 2023

@viestta v intimissimi mali vždy iba s tenkými ramienkami a to bola katastrofa. Kosik nosím F alebo G a nie som obezna mam 174 cm a 68 kg

dharmasanata
28. mar 2023

Na astratexe si skúšala? Tam sú značky že čím väčší košík tým širšie ramienka..

barbie1981
28. mar 2023

Ja fakt odporúčam triumph, určite tam nájdeš čo potrebuješ. Dúfam, že narazíš na dobrú predavačku, čo ti bude vedieť poradiť. Ja som skúsila veľa obchodov ale tento je za mňa topka

tanyag
28. mar 2023

Ja som to vyriešila kojeneckými podprsenkami 😁😁😁 alebo športovými

autor
28. mar 2023

@dharmasanata z astratexu som mala tiež veľa podprseniek a zatiaľ som tu správnu nenasla

surama
28. mar 2023

Pozri Astratex alebo Bonprix. Ja mam maly obvod a velke prsia a nikdy sa mi nezarezavaju. Naozaj je to o spravnej velkosti, ale hlavne aj type podprsenky.

autor
28. mar 2023

@barbie1981 a nevieš poradiť kde v BB kraji by som takú predajňu našla? Tu sú skôr také predajne ktoré ponúkajú rôzne značky a predavačky.. to ani nestojí za reč, poradiť nevedia len nasilu tlačia aj keď vidia ze podprsenka nesedí. Vždy som len naštvem a znechutena odidem

pinkgirl
28. mar 2023

Určite máš nesprávne zvolenú podprsenku. Choď do predajne Triumph a skúšaj - viac typov podprseniek. Hlavne nech má podprsenka medzi prsiami šitie siahajúce až do polovice výšky medzery medzi prsiami. Pri objemnych prsnikoch musí košík uniesť veľkú váhu, a takto ušitá podprda to zvládne.

barbie1981
28. mar 2023

V Europe v BB skús pozrieť

tamvtme
28. mar 2023

To.mas.zda sa dobre, tak jedine skusat rozne strihy

nikiki29
28. mar 2023

Skús predajňu Intim v Európe v BB, sú na prízemí pri výťahoch… ja chodím len tam a vždy dobre nakúpim.

ninusa221
28. mar 2023

Ja som na skúšku zobrala túto a teda ne perfektná pocit ako by človek nemal nič na sebe 🙏🏼

kornelies
28. mar 2023

Skus Lindex, ja mam kosik E. Popripade si nosim podprsenky z Rakuska, z Triumphu. Vzdy ked je akcia, cena je polovicna oproti SK.

autor
28. mar 2023

@barbie1981 tam som prešla všetky predajne a nič 😒

autor
28. mar 2023

@nikiki29 bola som tam, nesedela mi ani jedna. Aj predavačka nechapala

autor
28. mar 2023

@ninusa221 to by mne neudržalo prsia, ja potrebujem takú co mi tie prsia aj trochu podvihne

autor
28. mar 2023

@kornelies neviem kde v BB kraji je predajna triumph.

pinkgirl
28. mar 2023

Najbližšie máš predajňu v Žiline a v Nitre.

kornelies
28. mar 2023

Lindex ma eshop, skus. Ja som velmi spokojna a to ma vsetky podprsenky rezali.

iwusik74
29. mar 2023

Ja mam podobne miery a tiez mam problem najst podprsenku, ktora sadne..teraz som najviac spokojna bonprix, nic ma netlaci
https://www.bonprix.sk/podprsenka-minimizer-s-k...