Ahojte baby nie za seba ale za moju dobrú známu. Ak má chronickú gastritidu. APC protilatky 98,9.hodnota 0,99je ok. No ona ma zvýšené. Gastro až o mesiac. Minulý rok gastro biopsie chronická gastritida. Gerd bez ezofagitidy. Verdikt. Jest je. Chudne. Nebýva jej zle nič také stolica ok. Onkológia ok november. Zistená reuma teraz u nej. Pýtam sa za ňu boji sa ci to nemôže byť rak. Vitaminy užíva viem aj probiotika. Nepije nefajčí. Stres áno. Štítna ok. Posielajú ju ešte a psych. Ďakujem vám baby aj za ňu 🙏. Bola u liečiteľa Vladimír Michalec. Chalupy. Pomohol aj mojej susede s rakovinou. ten povedal ze všetko je ok len psychyku treba dat dokopy.
je tu skupina zdravotníci na Mk
v skupine sú väčšinou sestričky - možno skôr budú vedieť poradiť...
a bola aj na kolonoskopii? lebo teda primárny problém nemusí byť v žalúdku, hoci má gastritídu. nie som však lekár, ale aktuálne riešime doma niečo podobné. chudne, má chronickú gastritídu, inak všetky výsledky ok, sono brucha zatiaľ ok. jemu však býva aj zle, býva slabý, unavený. podľa výsledkov krvi je anemický. zajtra má kolonoskopiu, či sú črevá atď ok.
A teda píšeš, že má stres - záleží, aký, ale aj stres je u mnohých faktor, ktorý prispieva k chudnutiu, ak človek nemôže jesť. ja zas priberám, lebo stres zajedám🙄