Mali ste niekto rakovinu , odmietli ste liečbu a pomohlo vám niečo prírodné? Alebo prípadne pomohlo vám niečo prírodné popri liečbe
@nikolet29 ja by som urcite neodmietala klasicku liecbu,potom moze byt neskoro.
Mojej mame medicina v kombinacii s prirodnou liecbou (skusala hocico), priniesla 10 rokov zivota. Len jej odhalili nador neskoro, keby na to prisla hned, mozno by ti bola dlhsie. Kazdopadne by som medicinu neodmietala, to je velky hazard.
@nikolet29 určite liečbu neodmieta. Podľa mňa obetovanie oboch pŕs toji za život.. Ale ak by som mala metastázy už by som do toho nešla...
@nikolet29 svokre pomohol lopuch.. Taky veľký.. Inak ona si z toho robí rôzne tinktúry a z koreňa tiež niečo.. Ale určite skombinuj s klasickou liečbou...
@susedaberta to ze obetujes prsia neznamena, ze sa ti metastazy neobjavia po 2 rokoch inde. Cize v tvojom ponimani by sa ti neoplatilo odobrat ani prsia.
@lucik90 filter na zasaditu vodu mala aj moja mamina 😅 ale nenol teda anj zdaleka taky drahy. To vtedy drzala zasaditu stravu a mala k tomu nejake vitaminy.
@queen_mary pokiaľ bode príčina v prsiach a nebudú zasiahnuté uzliny.. A nebudú metastázy.. A riešením bude odstránenie prsníkov tak mi nebude metastazovat nádor prsníka... Keďže zatiaľ nemetastazuje a uzliny sú čisté..
@susedaberta moja mama po odobrati uzliny ciste, a predsa.
@queen_mary tvojej mame brali uzliny?? A primárne bol ca prsníka?
@susedaberta ca prsnika. Odobrali aj tkanivo naokolo. 2 roky klud a potom prisli metastazy na plucach.
ked raz v tele ten karcinom bol, tak aj po operacii a liečbe tie karcinogenne bunky môžu byť hocikde. A žiadna magneticka ani CT ich nemusi vidieť, kym sa dostatočne nerozmnožia a nezačnu vytvarať zhluky-nádory. Pri operacii prsnika vezmu aj uzliny a potom zistia či boli pozitivne či negativne. Stale to neznamena že tie bunky nikde inde nie su. Možno su len ich nevidno
@lucik90 chemoterapiu aj ozarovanie.
@lucik90 resp aby som nezavadzala, mala aj chrmo aj ozarovanie, ale nie som si ista, ci mala jedno predtym a druhe po,.alebo oboje.
Rakovina a práca po akej dobe sa odporúča nastúpiť do práce po vyoperovani nádoru a linfatickych uzlin cítim sa po ožarovani a operácii dobre
v marci 2020 som bola operovana na invazivny karcinom prsnika. Karcinom mal 4 mm a absolvovala som 27 oziarov a beriem hormonalnu liecbu (Lortanda 2,5 ml). Chemoterapiu som nebrala. oziare som skoncila v juli 2020, po ktorych mi z prsnika zliezla koza a za cca tri tyzdne sa mi zahojila. Od vtedy sa mi zapaluje prsnik a boli ma cela ruka ( november 2020, jun 2021, august 2021 a teraz v novembri zase). zapaly su sprevadzane vysokou cca 4 dnovou horuckou nad 39 st. beriem antibiotika, prsnik mam cely az bordovy, horuci. trva to cca tyzden a potom sa mi olupe koza z celeho prsnika ako po opalovani.
V juli som absolvovala vsetky potrebne onkologicke vysetrenia( KO- markery boli OK, sono aj mamografiu prsnika, sono brucha, RTG): vsetky vysetrenia boli v poriadku.
chcem sa opytat- citala som na internete, ze niektore pacientky maju aj niekolko rokov problemy, no nedocitala som sa ake. je jeden z tych problemov aj moj pripad? Mam sa do buducnosti znepokojovat? Co mi poradite?
opýtaj sa tu v skupine Rakovina...
https://www.modrykonik.sk/group/10056/