Rakovina prostaty

lubuska22
19. feb 2013

Baby mate niektora v rodine s tym skusenosti? mojmu krstnemu diagnostikovali rakovinu prostaty a uz to ma roztiahnute aj v kostiach, ale stale s nim nic nerobia. Ziadne chemosky, pristup nula bodov. A to uz 2 mesiace vedia co mu je. Verite na alternativne liecby? liecby prirodnou medicinou? fakt budem vdacna za kazdy nazor, postrech skusenost a odporucanim

graceful9
19. feb 2013

@lubuska22 ahoj.starký mal ale zistil to, až keď močil krv.bola som malinka, neviem ako ho liečili ....viem len, že v poslednej fáze bol na morfiu už :/ u neho to diagnostikovali neskoro a tak to chudák neprežil :((( ale myslim, že keď 2 mesiace vedia, čo tvojmu ujovi je, mali by to riešiť ...ale možno ešte čakajú na nejaké výsledky a rozbory...neviem...ale myslim, že vedia, čo robia...teda aspoň dúfam, že lekári vedia, čo robia...

lubuska22
autor
19. feb 2013

no neviem preco s nim nic nerobia, len si ho prehadzuju ako huruci zemiak ☹

many123
19. feb 2013

Moj dedko mal. Prvy krat sa z toho dostal ale druhy krat na to zomrel. S tym,ze uz mal rakovinu pomaly vsade. A cele to trvalo 2tyzdne.

henrymayer
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
edrien11111
4. dec 2013

vysvetlenie problematiky:
http://www.celostnimedicina.cz/sokujici-pravda-...

rada lekarov, ktory prisli na prirodnu liecbu: www.curenaturalicanto.com / prejst na kontakt, viete sa aj poradit/

B17, salvatrol v tabletkach /viramin ,podobny tym, ktore su v ovoci a zelenine od vasej babky bez chemickej upravy ! / v bille ani nikde inde nenajdete /,uspesny v boji proti pliesnovym parazitom-ako je aj rakovina

roztok hydrogenuhlicitansodny-lekaren

nemate co stratit, chemoterapia je najhorsia cesta k uspechu

keep smile!!!

vela stastia!🙂

danny01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moje123
25. aug 2015
Používateľ moje123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moje123.

Všetci predsa vieme, že pri rakovine sa hrá o čas. Takže čakať niekoľko mesiacov na vyšetrenie je nemysliteľné. Zmeňte lekára, skúste ak je to len trochu finančne možné, skúste hľadať pomoc v zahraničí. Len nečakajte. Hoci presne toto sa na Slovensku deje. Držím palce

tilka82
25. aug 2015

@moje123 tato tema je 2 roky stara

monkabr
26. aug 2015

Kazdemu chlapovi nad 40-50 rokov by som povinne dala uzivat pravidelne ako prevenciu Pygeum africanum (Africka slivka), co je asi naj naj prirodny prostriedok pri prevencii problemov s prostatou, aj rakoviny prostaty
http://www.biome.sk/pygeum-africanum-prostata
http://www.eotazky.sk/pygeum-africanum-pomoze-p...

karolinka789
26. aug 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.

Kto ešte hľadáte podobné informácie, skúste Proton Therapy Center v Prahe. Neviem ako dlho sa tam čaká na vyšetrenie ale majú dobré ohlasy a Praha nie je až tak ďaleko. Info nájete na www.protonymuzum.cz prípadne na facebook – centrum protonove lecby v Praze.

srenata
28. aug 2015
Používateľ srenata je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od srenata.

Toto je naozaj smutné na slovenskom zdravotníctve. Na vyšetrenie sa často dostanete až vtedy, keď je pre vás neskoro. Chodíte pravidelne na prehliadky, zistia vám rakovinu v rannom štádiu ale liečenia sa často ani nedožijete 😢

evadek
28. aug 2015

mojmu otcovi robia od maja vysetrenia...od maja..zatial ma len hormonalnu liecbu..a pritom to ma uz i kostiach a lymfatic. uzlinach...
Sme zufali...kupujeme mu vitmainy...doplnky...a verime a hladame...a studujeme....

manuelala
22. sep 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

je vážne smutné, že to na slovensku toľko trvá, a najviac je na tom smutné to, že človek sa sám musí snažiť o to aby mu bolo lepšie, sám si musí hľadať cestičky a lekári majú zväčša na všetko kopu času

anicka_hanicka
24. sep 2015

@karolinka789 vieš mi dať prosím nejaké info viac o tom? Má niekto z tvojich príbuzných nejakú skúsenosť s tým?

zuzana_kov
25. sep 2015
Používateľ zuzana_kov je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzana_kov.

@anicka_hanicka Ak by si mala zaujem, ja ti viem poslat knihu o tom, ak sa mi dobre zda tak je to aj z toho centra, mojmu strykovi to diagnostikovali a hladali sme alternativu nakolko ako vsetci vieme ozarovanie je narocna vec pre organizmus, tak nam poskytli aj knihu, vlastne ti mozem poslat link a staci napisat mail a oni ju poslu

anicka_hanicka
25. sep 2015

ďakujem, ďakujem, ak by si bola taká zlatá

evadek
25. sep 2015

@anicka_hanicka ja som tu liecbu v prahe vybavovala pre otca ...zial ho odmietli ☹

zuzana_kov
25. sep 2015
Používateľ zuzana_kov je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzana_kov.

jasne nie je problem, rado sa stalo, ked mozem pomozem, naco si nechavat info pre seba, ved nech sa to dozvedia aj ini ak im to pomoze... tak tu je link : http://www.protonovibojovnici.cz/ziskejte-ebook-protonovi-bojovnici/

lula313
25. feb 2019

@evadek ahoj, ako prosím tá dopadol tatino? Čo ste vyskúšali? Pomohlo niečo? Môj tatino má diagnostikovanú rakovinu prostaty a pravdepodobne metastázu na chrbtici. Tiež sa to strašne vlečie od novembra. Termin operacie mu dali až na máj, veď to už môže byt rozlezená kde kade..

mkado
25. feb 2019

@lula313 dobry vecer, moj dedko 85r ma zvysene onko hodnoty na prostatu. Zatial uspesne odolava chemo. Na podporu uziva aj prirodne produkty na baze aloe vera od firmy forever.

lula313
26. feb 2019

@mkado dobrý vecer, má aj prosím metastázy? Dedko sa dožil krásneho veku, tatino má o vyse 20rokov menej a vôbec neviem, ako dlho sa s touto rakovinou dá zit😭😭😭 nemôžem sa z toho spamätať.

mkado
26. feb 2019

@lula313 to vam verim a je mi to luto. Metastázy zatial chvalabohu nie.

evadek
27. feb 2019

@lula313 ahoj..Ocino ma metastazy na bedrovych kostiach...Mal radoioterapiu..teraz ma hormonalnu liecbu. Je s nami. Vysledky ma v norme. Ale je kontrolovany stale. Chodi na injekcie kazdy mesiac. Ma samozrejme bolesti, ale on je statocny 🙂
A samozrejme berie vitaminy a vsetko co sme nastudovali

mkado
27. feb 2019

@lula313 ak chcete, poradim do spravy co uziva na podporu liecby

adka114
9. jan 2020

Ahojte môjmu dedovi v 77r. diagnostikovali rakovinu prostaty a neskôr aj rakovinu hrubého čreva, absolvoval liečbu doktormi ale stav sa mu nezlepšoval. Vtedy sa dopočul o egyptskej čiernej rasci a o jej zázračných účinkoch, tak začal užívať každý deň 2PL ráno aj večer oleja z egyptskej čiernej rasce celé 3 mesiace. Poviem len, že dedo má už po 80-tke a rakovina mu diagnostikovana už nebola a olej pije do teraz každý deň. Dúfam, že som pomohla a pripájam pár odborných článkov.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002...
https://www.kitchendoctor.com/herbs/black_cumin...
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC36...

dana2207
10. máj 2021

Ahojte, je tu niekto kto ma rakovinu prostaty a podstúpil roboticku operaciu v BB ? Môj manžel uz ma všetko vybavene a čakáme uz len na výsledky ci to nemá v kostiach. Ďakujem

lula313
10. máj 2021

@evadek ahoj, môžem sa spytat, ako je na tom ocino? Môj v maji 2019 absolvoval operaciu, potom rádioterapiu
pri ktorej mu ZABUDLI ožarovať jednu metastazu🤦🏻‍♀️ tIez je na hormónoch, ale vraj tie účinkujú len okolo 3 roky, potom už nezaberajú. Dakujem

evadek
11. máj 2021

@lula313 ahoj. Moj ocko je 5 rok na hormonalnej liecbe. Zatial ucinkuje, co nas tesi 🙂 Ma pravidelne kontroly kde mu kontroluju hodnoty. Takze radioterapia a hormonalna liecba. Dufam,ze co najdlhsie bude ucinkovat. Takze nadej tu je. A dokonca mu povedali, ze npriek tejto rakovine nemusi na nu zomriet, ze proste je dobre udrzatelna. A verime a dufame. Drzim vam palce 🙂 nech sa ocko drzi🙂

lula313
11. máj 2021

@evadek Dakujem veľmi pekne za takto pozitívne spravy, veľmi si má potesila, že sa tvojmu tatínkovi dari a má dobre vyhliadky!😊 držím prsty, nech mu ešte zdravicko sluzi dalej❤️