Ahojte ako sa prejavuje rakovina pľúc. Ja mám také chvenie na hrudi niečo ako keď vám srdce preskočí také čudné chvenie a plus v krku má dráždi na kašeľ a som často zadychana. Ale ja mám aj reflux dúfam že je to skôr tým...ako by sa prejavila rakovina pľúc ten kašeľ by bol asi dlhodobý dusivy a bolelo by ma skôr na hrudi/pľúcach nie?
Nie, nemas rakovinu pluc.
@viky_21 aha no ja sa zadychavam už dlhodobo a bez kašľu s tým som bola aj na kardiologii. Hádam mám to dráždenie na kašeľ z refluxu
na také veci netreba ani myslieť!Pravdaže nemáš a ako si to netreba privolávať. Je veľa dôvodov na kašeľ. Som jedna s tých čo kašle celý život. Môže to byť aj reflex aj po chorobe aj alergia. ALE URČITE NIE ŽIADNA RAKOVINA! Veľmi nerada také čítam...
na reflux ti nieco dali? ano kaslat mozes z refluxu nakolko ti kyseljna moze vbiehat do DC
@bublinka1426 aj keď má nepali zaha? Nie nedal mi nič kázal mi len diétu zatiaľ aj keď no...nie som zrovna vzorna
Tak ked nedodrzujes dietu necuduj sa ze ti je horsie
Nemas nabeh na astmu? Tetaniu?
Ja som mala reflux a aj extrasystoly z histaminu, ako mam antihistaminovu diétu tak všetko prešlo
Moj otec nekaslal vobec, len mal bolesti chrbta pod lopatkou...
Kamarát mal veľké bolesti chrbta, marodoval s krížami niekoľko týždňov. Keď mu bolesť neprechádzala, išiel na pohotovosť, tam mu spravili CT alebo MRI, to neviem konkrétne a bola to rakovina pľúc s metastazami 😭😭😭 teraz je po biologickej liečbe, lieči sa vyše roka.... Je to ťažké, ale zatiaľ to zvládajú. Hlavu hore a nemyslí hneď na najhoršie diagnózy... Častokrát sa takto, ako opisujes, prejavuje stres, úzkosť....
Preskakovanie srdca môžu byť extrasystoly, čo je bežná vec, stačí si nájsť na nete...
Ja si pamätám, že predtým než môjmu otcovi zistili rakovinu pľúc tak strašne kašľal. Ale ze vkuse. Až tak dusivo. A samozrejme že z toho sa potom zadychaval