Príznaky rakoviny pľúc: Podelte sa o svoje skúsenosti
Je tu niekto komu na to niekto znamy zomrel ? Ake mal priznaky vdaka
Moja suseda minuly mesiac. Bolesť chrbtice a kašeľ. Veľa, veľmi veľa fajčila
Dedo tiez mal kasel. Siel k dr ze to prechladnutie a bum nakiniec rakovina
Pytam sa lebo uz sa to sice nedozviem ale podla mna aj moj otec mal rakovinu ale to zatajil neviem preco mozno nechcel vedieť.....no sedi mi to vsetko nejako mi to.pomaly do seba všetko zapada ....je rok po smrti mama nechcela pitvu
@mon1806 to uz nezistis nijako
Znama kaslala 5mes vkuse, nikto neriesil a ani ona, k lekarovi nesla, tuha ale ze tuha fajciarka 2-3krabicky denne, az ked zacala vykasliavat krv a mala bolesti v chrbte, vsetci si mysleli ze to bude rakovina pluc a ona mala len plucne chlamydie dostala atb a je uplne v pohode 🤷🏻♀️
@cukroska riadny pribeh tiez ......neviem preco to taja aby sme sa blizky netrapili neviem ? Otec tiez fajciar 40 rokov silny dve krabicky denne za rok masivne schudol asi 20 kg , kasel sa zmenil bol viac hlienovy kaslal vela , slaby bol nevladal , malo jedol , posledne dva tyzdne strasne neskutocne bolesti chrbta a noh ako keby mu ich niekto rezal , caste zapaly dychacich ciest zobral za rok aso 4 x antibiotika , hospitalizovany na neuro kde skolaboval zapal pluc , na aro sa ho podarilo dat dokopy a pri preklade ked bol na internom uz v noci zomrel ....neviem to sama pochopit nejde mi to do hlavy
Mama, nefajčiarka, 3x zápal priedušiek, nezaberali ant, žila s tým rok..
Otec - ťažký fajčiar, začiatok ako mama, žil s tým 10 dní, svokor - ťažký fajčiar, začiatok ako moji rodičia, neprišlo sa na to, po roku začal chudnúť, bum, rakovina pľúc, žil ešte dva roky
@mon1806 moja mamina.. nikdy v zivote nefajcila..mala kasel hlavne v noci, ked si lahla a nasli jej nalez, nastastie operovatelny.. zobrali jej kus pluca. 5-6 rokov uplne v pohode, no tento rok jej znova nasli na tom istom pluce. Znova operacia, zatial, nastastie vsetko OK, klop klop.
Môj milovaný dedko, tuhý fajčiar ale nikdy nebývalý chorý, kaslal stále ale on zatajil nikomu nič nepovedal, až mojej mame sa priznal ze kašle krv, ale ze u lekára nebol, hneď sa mu vybavili Hágy, no žiaľ posledné štádium a metastázy, pečeň, hrtan, vydržal rok, poslednú chemo už odmietol lebo chcel byť doma s najbližšími
suseda.... začalo to na Vianoce. len ju drtila zima - mala aj dve vetrovky na sebe. dostala antb. - nepomohli. vo febr. bola v nemocnici - za 3 týždne schudla 15 kg. až vtedy zistili rakovinu pľúc. ale už vyššie štádium.
v júni sa jej polepšilo - dokonca chodila na huby. V júli sa situácia zvrtla a zomrela....
rakovina pľúc je jedna z najhorších - veľmi ťažko vyliečiteľná.
@taktotedanie tak to mala z pekla šťastie 🙏🙏🙏
@rika44 🤷🏻♀️ aj take sa stava

Prislo sa na to az vdaka obrovskym bolestiam chrbta, predtym ani tuk, kasel ale bol pripisovany fajceniu a ignorovany. A od diagnozy do mesiaca bol koniec. Metastazy do stavcov a nasledna fraktura