Máte skúsenosti s liečbou? Čo pomáha, čo naopak nie? Viete o nejakých najnovších vedeckých poznatkoch? Poznáte niekoho kto sa vyliečil? Uvítame akékoľvek skúsenosti, rady a tipy. Ďakujem
ak chcete konzultovat tak skuste ligu proti rakovine, je tam aj internetova poradna.
odborníci v NOú vedia viac ako MK
Na rakovinu pečene nezaberie nič. Je to vopred prehratý boj. AK nádor je ohraničený a dá sa vybrať, a za predpokladu, že sa to nevráti.... možno. Inak je to koniec. Videla som taký prípad, vybrali mu to a aj tak sa to vrátilo späť. Šlo to rýchlo za 7 m po zistení bol koniec. Veľmi zle liečiteľné a šanca mizivá.
Nechcem ti brat iluzie, no tato rakovina patri medzi tie, ktore je asi nemozno vyliecit
Moja teta ju mala.od diagnostiky po koniec preslo asi mesiac.je mi to luto
Je to hrozné ale tiež sme mali v rodine človeka, ktorému diagnostikovali rakovinu pečene a tá patrí medzi tie najhoršie, tiež to už potom išlo veľmi rýchlo :(
@barboritta
@gertrudka222
V ktorom roku boli tieto pripady? skúšali protonovu liečbu prip. liecbu s radioaktivnymi gulockami, ktore sa vstrekuju do pecene? predsa len medicina ide milovymi krokmi dopredu, hladam niekoho kto sa liecil teraz :(
@yolo8888 nie,neskusali.my sme ani nevedeli ze nieco take je.vies ked ta postavia pred hotovu vec...ale zas teta to mala uz velmi zle stadium,zahajenie liecby uz by asi nestihla...dva roky bolo tomu,mala 69 rokov
Skus kontaktovať protonove centrum aj s vysledkami vysetreni a oni Ti povedia, ci tam je sanca.
Prepáč,ale nenapíšem dobrú správu.moja svokra ozltla tak to zistili.bilirubin Max zvýšený.klesol a zase sa zvýšil.potom uz mala záchvaty podobné ako epileptické.v skratke.v auguste išla do nemocnice a v v polovici októbra zomrela.
Dobrý prosím vás ako začali príznaky?
Prosím v akom štádiu mali vaši známy rakovinu pečene?môjmu otcovi zistili včasnú pred par dnami a chcem nájsť niekoho kto prekonal túto rakovinu
@zuzik3216 pripajam sa aj otcovi nasli este maly nádor
S akoukolvek liecbou aj najnovsou doba prezitia max 5 rokov. Pri obrovskom stasti a zachyteni v skorom stadiu. Pri naleze v neskorsom stadiu by som ani neriesila liecbu ale uzila si posledne mesiace… je to to najhorsie, mrzi ma to:(
ake priznaky?