Rakovina - odmietnutie liečby

3. nov 2021

Ahojte prosím dá sa odmietnuť liečbu? Ako to je prosím môj lekár vraj sa vtom vie orientovať aj po právnej stránke.. Mam nárok na inú liečbu? Ďakujem

pribinak
3. nov 2021

Môžeš odmietnuť liečbu, veď nikto t nemôže nútiť liečiť sa
Ale treba si to naozaj Premyslieť, ísť na konzultáciu k viacerým odborníkom

sisa_s
3. nov 2021

Odmietnut sa da, ale nie samovolne vyberat postupnost liecby..existuju na to onkologicke protokoly, poistovna nepreplati najnakladnejsiu liecbu na zaciatok, ak existuju ine alternativy...

zmrzlinka2021
3. nov 2021

odmietnut mozes, je to tvoj zivot. Liecba musi byt v sulade s medicinskymi postupmi, nijaky normalny lekar si nevezme na triko zanedbanie zdr. starostlivosti, lebo mozno ty potrebujes nejaku alternativu

janci05
3. nov 2021

Aj môj manžel chcel odmietnuť liečbu. Mal z toho zmiešané pocity. Potom si povedal čo ak teraz niečo podpíšem, však mi je relatívne dobre. Ale za pol roka, možno rok bude všetko inak. Môže byť horšie a nikto po ňom ani neštekne, však ty si sa zriekol liečby dobrovoľne. Isto by som tento krok dobre zvážila. Nemuselo by to presne takto fungovať, ale inak by sa na neho asi pozerali.

autor
3. nov 2021

@sisa_s áno to si uvedomujem.. Ide o to že ešte pred troma týždňami som chodila do práce bola som na to relatívne dobre a teraz som vyradená z bežného normálu a ešte aj psychicky nanič nikdy v živote som neplakala no teraz každý deň

autor
3. nov 2021

@zmrzlinka2021 áno je to tak potrebujem úplne niečo iné vďaka

zmrzlinka2021
3. nov 2021

a preco chces odmietnut liecbu?

autor
3. nov 2021

@pribinak k viacerim také neexistuje v tejto republike iba keď dobre zaplatíš tak áno no ja nato nemám

autor
3. nov 2021

@zmrzlinka2021 mam hrozné nežiaduce účinky z toho dôvodu aj keď to vraj je normálne že to prejde tak toto ja nechcem prežívať

zmrzlinka2021
3. nov 2021

no dobre, ale zamyslela si sa nad tym, ze co sa tyka zivota, teda realne prezit, uzdravit sa z rakoviny, ze co je lepsie pre teba? Neziaduce ucinky liecby alebo nejaka alternativna liecba, kde s vysokou pravdepodobostou ta rakovina znici?
Lebo po liecbe tie neziaduce ucinky odidu, ale bez liecby mozno stratis vlastny zivot.

janci05
3. nov 2021

Presne pre toto sa aj manžel obával liečby. Že nežiadúce účinky budú také ako čítal. Nakoniec liečbu zvládol len s vypadanými vlasmi a fúzami. Max. ho trochu preháňalo. Skús aspoň začať a uvidíš ako sa budeš cítiť. Ak by to bolo moc zlé, stále máš možnosť liečbu ukončiť.

zmrzlinka2021
3. nov 2021

autorka,

ak mas zaujem, precitaj si
https://zena.sme.sk/c/22702472/klamala-ze-z-rak...

autor
3. nov 2021

@janci05 ja som skúsila 2tyzdne potom sal lekár povedal že si mám dať týždeň pauzu praskli mi cievy a ústa sa mi vyhadzali jem a pijem sp bolesťami teti týždeň

autor
3. nov 2021

@zmrzlinka2021 ako môže sa to stať asi treba veriť

janci05
3. nov 2021

Skúšala si aj stravu nejako upraviť, viac bohatej zeleniny na posilnenie žíl a ciev. Manžel teda radikálne zmenil stravovanie keď začal s liečbou. Ak áno a nepomohlo, tak len ozaj s onkológom konzultovať.

autor
3. nov 2021

@janci05 ja mam toho veľa okrem nádoru obličky a metaztazy vselikade aj pancreas 4krat operácia už rok som na beztukovej strave a hlavne ovocie

autor
3. nov 2021

@zmrzlinka2021 uzdraviť sa je malá pravdepodobnosť meta sú na pancese na hlave aj na chvoste neviem ci ti to niečo hovorí preto ja som štím zmierena a nemusím trpieť si myslím ze ešte pol roka môžem vydržať bez tej potvory čo mi nasadil

zmrzlinka2021
3. nov 2021

prosim, nezvdavaj to. Mas to velmi narocne, ale bojuj, kym sa da. Daj si predpisat antidepresiva, aby si to zvladala, ale bojuj.
Kolko mas rokov?

autor
3. nov 2021

@zmrzlinka2021 beriem aj na spanie mam 55😀

zmrzlinka2021
3. nov 2021

prajem ti dobre rozodnutie a hlavne este veeela rokov zivot! Nevzdavaj to!
Neboj sa, len ver

autor
3. nov 2021

@zmrzlinka2021 ďakujem

martinkatinka
4. nov 2021

Vies co, k takejto liecbe je treba aj psychologa. Moze castokrat vyrazne pomoct. Moja mama mala nador na oblicke dva krat.

autor
6. nov 2021

@janci05 môžem vedieť čo bral?

jazernica
6. nov 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Ešte existuje liečba B17 vnutrozilivo vit C vnutrozilovo..je to však finančne veľmi náročné...len ako samoplatca, no dá sa to zvládnuť pomocou verejnej zbierky.

jazernica
6. nov 2021
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Jedna kocka z Čiech z nádorom v mozgu upravila stravu vynechala mäso, cukor a bielu múku..krásne sa jej dar, dokonca zvládla aj tehotenstvo, má aj blog na FB.

autor
6. nov 2021

@jazernica môžeš mi napísať pod akim názvom ma blog ďakujem

jazernica
6. nov 2021

Food therapy by Denisa.

Držím veľmi palceky.♥️

janci05
6. nov 2021

Skúsim ti to pozrieť. Teraz presne neviem.

amazonka79
6. nov 2021

Ak nemáš silu na klasické terapie, ktoré zle znášaš, ešte je jedna možnosť - skús sa spýtať, či by ťa nezaradili do experimentálnej klinickej štúdie.

autor
6. nov 2021

@amazonka79 no na to.myslela mam mu to tak povedať?