Ahojte odkedy tu jedna osoba pomerne mladá umrela na túto diagnózu začínam sa báť. Pichá ma občas v podbrušku občas mi vyšli leukocyty v moci s tým že ma nič nebolelo len časté nutkanie na wc preliecilo sa to atb. Plus má riadne dole boli chrbtica ale mám problém s platnickami to by ma chrbtica asi bolela aj bez pohybu však? Aké by som mala príznaky?
Nezvyknem sa zapájať a nie som tu ani často. Nedalo sa ale nevšimnúť že ty si tu už posledný cca týždeň pár tém založila, že?
...zase? Prestaň sa toľko sledovať, keby si mala rakovinu, lekári by to zistili 🙄 Nikto Ti tu nepotvrdí ani nevyvráti Tvoju domnelú diagnózu. A pomerne mladé umierajú aj na iné rakoviny, nie len mechúra...
@danyelia hej ešte by to mohlo byť črevo
vyhľadaj psychiatra
Zeny,vy sa smejete,ale moja znama takto chodila po lekaroch. Kazdy ju odbil a odporucil na psychiatra. Az v poslednom stadiu jej zistili rakovinu mechura a uz sa nic nedalo robit. Autorka,ak mas ozaj podozrenie,ziadaj ct vysetrenie.
@marca12 na CT brucha vidno aj mechúr?
Niekedy aj teraz mám taký tlak zo spodu ale nie ako močová skôr ako gynekologické ale tam som bola a ok...také ako keď svaly bolia a v chrbte má tvar ťahá a voda ale pri zmene polohy občas pichanie v ľavom podbrušku ale sono brucha spred síce roka bolo ok