Ahojte,som 15mes.po pôrode a eštee som nebola u svojho dr.posledné 3 mes.mám divný menzes a aj slabé krvácanie mimo neho.....môžem mať rakovinu krčka maternice?
hádam v rámci preventívok (každoročná) sa sleduje aj cytológiu, teda za ostatný rok si mala byť vyšetrená aj formou steru endocervixu (krčka a kanála maternice). V prípade podozrenia treba diagnostiku obnoviť.
Tu na fóre určite stretneš kopec doktorov v odbore gynekológia, ktorý ťa vedia zdiagnostikovať online. O dios mio
@milaada neboj sa, nebude to rakovina. nesmieš hneď pozerať na veci takto. Je toľko iných diagnóz, nájdi si inú. Choď k lekárovi a hlavne sa netráp, teba vkladať energiu do veci pozitívnych. Lebo keď ju vkladáme do negatívnych, na tie pozitívne nám nezostane.
Ja som mala polyp na maternici,mala som take priznaky ako pises.len my to v celkovej anesteze vybrali a bolo to ok.dokonca som o dva mesiace na to otehotnela.odpoved ti da len tvoj gynekolov.
Nehnevajte sa ale prečo idete s takýmto problémom na fórum? Poradí a pomože vám len lekár. A podľa mňa sa zbytočne stresujete, možno ide o úplne banálny problém
urcite chod k doktorovi, sestra mala rakovinu krcka
beatrix1985 a ake mala priznaky kym sa nato prislo
@milaada v prvom rade chod ku gynekologovi,tu ti vieme maximum vymenovat co ti moze byt,ale aj nemusi. Napriklad ja mam cystu na vajecniku a mam rovnake priznaky ako ty.zbehni cco najskor l tvojimu lekarovi a budes vediet co ti je.