Pekný deň prajem , opuchol mi na kraji trošku jazyk a a pod jazykom sa mi spravila afta ... Alergický niesom nanič akurát som pred troma dňami začal skúšať prvýkrát ketodietu (niesom tučný .. teda iba trošku ! 🤣) Myslíte že môže ísť o rakovinu jazyka ? Problémy s prehlatnim a podobne nemám
@kiki68 pracujem v zahraničí tak tu sa mi veľmi nechce po doktoroch behať , až o 3 týždne dôjdem na Slovensko tak som to skúsil aspoň tuna 🙂
kedze pises ze pod jazykom mas aj aftu tak hadam to bude nejaka infekcia. Ako dlho to mas? Boli ta to?
@123andy123 druhý resp. Tretí deň keďže myslim že ako prvé bola tá afta a potom o nejakých deň a pol som zbadal aj hento 🙂 afta samozrejme troška stipe a ten jazyk má neboli skoro vôbec možno trošku je to citlivejšie tam kde mám ten opuch inak pohodka
@martin2022 a prečo Ťa napadla zrovna rakovina jazyka?budeš mať afty dávaj si b vitamíny a niečo na vyplachovanie ust
@luccija googlil som si o tom a vyskakovala tam aj táto varianta tak som troška zamrzol 😁🙏
To mas nejaky zapal len s aftou, podla mna, vit. B. A pockaj par dni sak to dva tri dni to sa ani afta nevyhoji. Salviovym cajon alebi tinkturou by som mozno skusila vyplachovat, to hoji zapaly v ustnej dutine.
@via88 ďakujem pekne za radu😉🙂
Kúp si niečo ako u nás Tantum verde alebo Glimbax kloktadlo a vyplachovať. Ak sa nedá repkový, salviovy silný čaj.
@janage ďakujem pekne za radu 🙂
@martin2022 aj v zahranici sa da ist bez problemov k lekarovi, objednaj sa uz teraz ked tak nech Ta aj vezmu na sk
Rakovina ti zo dňa na deň nevznikne. Takže ja by som skúsila vyplachovat kamilky, repik, šalvia na začiatok a uvidíš čo to spraví. A na tu aftu je najlepšie tantum verde.
@martin2022 ako si dopadol?
Ved s tym chod k lekarovi, muzov kolega mal rakovinu jazyka a bol rok teda doma a teraz je na nejakom skratenom uvazku. Lebo museli aj chemo a aj ozarovat