ahojte zienky, viete mi dat nejaku radu na zlepsenie imunity?
Ahoj, môžem odporučiť kapsuly Immunity s bylinkou Kutki a Tulsi, alebo všeobecne čaje, kde sa nachádzajú tieto dve bylinky 🙂 http://ajurshop.sk/produkt/immunity-kapsuly/ 🙂
colostrum, rakytnikova stava alebo olej
Tak segre to slavne colostrum absolutne nepomohlo. Na imunitu vobec nepotrebujes ziadne zazracne doplnky. Otuzovanie (napr. zakoncovat sprchu v studensej vode, neobliekat sa ako "cibula" atd...), pohyb, kysla kapusta, pri priznakoch prechladnutia caj z echinacei.
@ada062 ahoj,rakytnikova stava to kupim normalne v lekarni?
my používame rakytníkový olej 🙂
My sme dcérke dávali Imunoglukán. Inak vyššie spomenuté je fajn, čo píše @viera27 . Ale tak viac podrobností tu nie je, že na zlepšenie imunity koho - dospelého, dieťaťa, akého veku?... Minule hovorila dr. o otužovaní, a bolo tam, že ľudia s alergiou na chlad by sa otužovať vôbec nemali (v zmysle sprchy v studenšej vode a pod.)
@kristinka2255 ja som u seba stavila teraz na kyslu kapustu a propolis.. Uvidime...
A u deti davam probiotika a glukanky. Nam len imunoglukan nepomohol.. Tak sme.presli na na inu znacku a pridali sme.probiotika. Nie stale,ale takmer stale zacali brat i tie.lebo od oktobra stale daka choroba..
Nasa jedna byvala.ucitelka radila cesnak -,kazdy den strucik.🙂
@kristinka2255 a este som.niekde citala,ze cukor a rozne "ecka" znizuju imunitu tiez. Takze idealne je vylucit aj potraviny a napoje takehoto typu a ked uz sladidlo,tak zdravsie -,xylitol,melasa a pod.
@simonnka2014 ahoj ja to kupujem z web stranky...tvrdosovce, zlaty rakytnik...maju aj olej, stavu aj sirup alebo aj napoje s rakytnikom....mam to ovorene a fakt je to kvalita
@kristinka2255 Ahoj,celá naša rodina používa v tomto zimnom období vela vitamínu C,hlavne v ovocí a zelenine.Konkrétne kiwi,pomaranče a kapustu.Inak ked na mna už niečo "lezie" tak si dám 500vitaminu C- long a hned je po probléme.
Ahoj, doporučujem piť Aloe vera gel 0,6 dcl každé ráno na lačno. Vyriešila sa mi tým aj únava, padanie vlasov, nechty...Používam iba čisto tieto čisto prírodné produkty a od vtedy nepoznám antibiotiká.
V prípade info ma kontaktujte na deniskaddd@azet.sk
Posielam link:
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...
Kolostrum, ale drahy spas 🙂