Rady na zlepšenie imunity

kristinka2255
9. jan 2016

ahojte zienky, viete mi dat nejaku radu na zlepsenie imunity?

limetka69
9. jan 2016

Kolostrum, ale drahy spas 🙂

lucka58
9. jan 2016
Používateľ lucka58 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lucka58.

Ahoj, môžem odporučiť kapsuly Immunity s bylinkou Kutki a Tulsi, alebo všeobecne čaje, kde sa nachádzajú tieto dve bylinky 🙂 http://ajurshop.sk/produkt/immunity-kapsuly/ 🙂

ada062
9. jan 2016

colostrum, rakytnikova stava alebo olej

viera27
9. jan 2016

Tak segre to slavne colostrum absolutne nepomohlo. Na imunitu vobec nepotrebujes ziadne zazracne doplnky. Otuzovanie (napr. zakoncovat sprchu v studensej vode, neobliekat sa ako "cibula" atd...), pohyb, kysla kapusta, pri priznakoch prechladnutia caj z echinacei.

simonnka2014
9. jan 2016

@ada062 ahoj,rakytnikova stava to kupim normalne v lekarni?

maryah
9. jan 2016

my používame rakytníkový olej 🙂

katrinka8
9. jan 2016

My sme dcérke dávali Imunoglukán. Inak vyššie spomenuté je fajn, čo píše @viera27 . Ale tak viac podrobností tu nie je, že na zlepšenie imunity koho - dospelého, dieťaťa, akého veku?... Minule hovorila dr. o otužovaní, a bolo tam, že ľudia s alergiou na chlad by sa otužovať vôbec nemali (v zmysle sprchy v studenšej vode a pod.)

siska53
9. jan 2016

@kristinka2255 ja som u seba stavila teraz na kyslu kapustu a propolis.. Uvidime...
A u deti davam probiotika a glukanky. Nam len imunoglukan nepomohol.. Tak sme.presli na na inu znacku a pridali sme.probiotika. Nie stale,ale takmer stale zacali brat i tie.lebo od oktobra stale daka choroba..
Nasa jedna byvala.ucitelka radila cesnak -,kazdy den strucik.🙂

siska53
9. jan 2016

@kristinka2255 a este som.niekde citala,ze cukor a rozne "ecka" znizuju imunitu tiez. Takze idealne je vylucit aj potraviny a napoje takehoto typu a ked uz sladidlo,tak zdravsie -,xylitol,melasa a pod.

ada062
10. jan 2016

@simonnka2014 ahoj ja to kupujem z web stranky...tvrdosovce, zlaty rakytnik...maju aj olej, stavu aj sirup alebo aj napoje s rakytnikom....mam to ovorene a fakt je to kvalita

panidia
10. jan 2016

@kristinka2255 Ahoj,celá naša rodina používa v tomto zimnom období vela vitamínu C,hlavne v ovocí a zelenine.Konkrétne kiwi,pomaranče a kapustu.Inak ked na mna už niečo "lezie" tak si dám 500vitaminu C- long a hned je po probléme.

deniskaddd
12. jan 2016

Ahoj, doporučujem piť Aloe vera gel 0,6 dcl každé ráno na lačno. Vyriešila sa mi tým aj únava, padanie vlasov, nechty...Používam iba čisto tieto čisto prírodné produkty a od vtedy nepoznám antibiotiká.
V prípade info ma kontaktujte na deniskaddd@azet.sk
Posielam link:
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...