Rady na spevnenie pŕs

bazarik2021_
18. dec 2021

Zdravím
Nejaké rady na spevnenie pŕs?
Žiadne chirurgické zákroky
Skôr nejaké cviky ktoré vám pomohli alebo prípravky ci podprsenka ďakujem za rady

sissy27
18. dec 2021

@bazarik2021_ cviky ti pomôžu len trochu, záleží v akom stave máš prsia. Ak máš malé “lentilky” tak áno, cviky a zväčšenie prsného svalu trochu pomôže. Ak máš väčšie, ťažšie prsia, prípadne vykojené, ovisnuté po schudnutí - tak okrem šikovného plastického chirurga žiadny zázrak neexistuje. Treba si uvedomiť, že ženský prsník je tvorený hlavne prsnou žľazou a tukom, gravitácia kompromisy nepozná, takže 🤷‍♀️
Podprsenka vyrieši problém len čiastočne - kým ju máš oblečenú.
Prípravky - krémy, gely, maste, tabletky sú vyhodené peniaze.

mauduska
18. dec 2021

ahoj 🙂 ja mám 21 rokov, nikdy som nebola tehotná a nikdy som nebola tučná, teda som nildy nechudla. Mám veľké prsia a úzky pás a mám ich mega ovisnuté - genetika, mama má rovnaké. Chcem ťa len podporiť a povzbudiť, že si krásna aj takto a nezáleží na tom. Ak sa nepáčiš sama sebe s takýmito prsiami, nebudeš sa sama sebe páčiť ani potom, ver mi. Je to celé v hlave. Ja som si prešla veĺkým peklom na gympli,keď sa mi smiali za to chalani aj dievčatá a veľa som si vytrpela. Trvalo mi 3 roky kým som sa dala dokopy. Nevravím, že si niekedy nepoviem, že škoda, že sú také, ale aspoň sa s nimi cítim v pohode a nemám problém ich ukázať manželovi.
Držím ti palce! 🙂

elleloup
19. dec 2021

@bazarik2021_ súhlasím s oboma názormi. Prsník je tuk, cvičením sa veľa nezmení. Jediné, čo ti môžem poradiť je masáž pŕs. Venuj svojim prsiam pár minút masáže, hladenia a vytvor si s nimi pozitivny vzťah. Prsia sú krásne také, aké sú, pokiaľ ich hrdo nosíš. Hlavu hore, vystri chrbát a vypni hruď. Si nádherná. Dopraj si masáž. Zaslúžiš si to ty aj tvoje prsia. Držím palce.

bazarik2021_
autor
19. dec 2021

@elleloup ďakujem 🙂

suge
19. dec 2021

@bazarik2021_ Zdravé sebavedomie a sebaláska sú naozaj kľúčové. Lebo ak človek aj niečo zmení k lepšiemu, obvykle vzápätí objaví ďalšiu vec, ktorá sa mu nepáči. Ak to nebudú prsia, bude to hmotnosť, vyrážky, vrásky atď. Stále niečo.🙂 Netvrdím, že sa človek nemá sám o seba starať, že nemá cenu snažiť sa byť zdravý, fit a v pohode, ale všetko by mala predchádzať a prenikať úprimná sebaláska. Ak sa niekto nemá rád aký je, ako to môže očakávať od iných?