Ahojte. Dost sa potim, aj z tepla aj zo stresu. Mate nejake typy, nejake "vankusiky" na pazuchy aby som nemala mapy. Pripadne overene spreje, gulicky?
Ja som akurat objednala driclor, podľa recenzií .. 🙂
Salviovy čaj, alebo aj driclor
Ten driclor realne funguje?
Proti poteniu od Eucerin https://www.najlekaren.eu/eucerin-deo-intenzivn...
Ja som mala aj eucerin, ale to pomohlo len na chvíľku .
Driclor je najlepsi.
@0silvia0 Absolutne.Je to chemia,ale ucinna.
Dakujem vyskusam teda.
@maminkadeticiek a nie je to zdraviu skodlive?
driclor. Ak chceš nejaké vankúšiky, majú v dm ale určite aj inde. Lepí sa to na oblečenie, aby tam neboli fľaky. Za mňa ale nie, drží to síce ale mne to tam vadilo.
@0silvia0 Co ti na to poviem?Je to silnejsia chemia,ako mnozstvo veci ktore nas obklopuju,ale predavaju to v lekarni.V drogerke nie.Tak si sprav nazor.Zavisi od toho aky velky problem ma clovek s potebim a podla toho sa rozhodne.Ja nelutujem.
@maminkadeticiek
@iriska13 vdaka, vyskusam aj ja. Mam tiez take stresove potenie a aj z tepla.
Ja sa po proporciách tiež neskutočne potom,hlavne teda pod pazuchami… ale kojím teraz druhe dieta a driclor si nedam,to radšej teraz nie. A moja skusenost,driclor zabráni poteniu na mieste kam ho nanesiete … jasne že pod pazuchy,ten pot byva aj smradľavé,čo si budeme klamat a moje hormony po dvoch detoch teda sú ešte vzbúrené a doslova vecrr smrdim. Ale čo sa týka dricloru,ten pot môže vyrazit inde… keď som ho používala pomedzi kojenie a ďalšie tehotenstvo ,tak dom sa neskutočne potila na chrbáte,mne to vyskocilo tam 🤷♀️Ale ten pot aspoň nie je smradľavé no😃🤷♀️
Mne pomohol len botox.
Driclor topka👍
Neskodi to ,napr tehotnym zenam?
...nebolo preukázané, takže môžu aj tehotné...myslím, že nájdeš odpoveď v tom článku vyššie čo som dala link ..
Driclor