Rady a skúsenosti ohľadom chudnutia

andrea1235356
14. máj 2020

Ahojte, prosím vás o vaše rady , typy ako ste schudli. Čomu sa mam viac vyhýbať a nemyslím sladkosti. Čo naopak pridať viac do stravy. Mne nevyhovuje jesť 5 krát denne ,niesom hladná , jem tak 3-4 krát. Cvičím 3-4 krát do týždňa po 2 hodiny a rozmyslam aj nad svihadlom. Prešiel len týždeň a pol a schudla som 3 kilá . Jem zdravo a niesom hladna. Bola by som vďačná aj za vaše malé premeny . Ako ste to zvládli vy. Ďakujem Vám za vaše odpovede.

vamajka
14. máj 2020

@andrea1235356 mas dobre nasliapnute vydrz a vysledok sa dostavi

majusska202
14. máj 2020

@andrea1235356 ja cvičím 3krat do týždňa 5 az 6 krat mam kardio. Nejem sladke jem cc 5krat za den. Vysadila som co najviac tukov. A na vahe som absolútne ani gram nezhodila. Vraj vizuálne ano ale ja nemam ten pocit.

daganov
14. máj 2020

@andrea1235356 chudneš asi z vyššej váhy, ak máš dolu za týždeň aj pol 3 kg, ja keď to nie sú 3 kg tuku, ale nechcem ťa v žiadnom prípade demotivovať. No švihadlo by som pridala, len ak má nadváhu pár kg, aby ti neodišli kĺby. Vôbec nemusíš jesť pät krát denne, to nie je podmienka, zásada je nepoľaviť, drž sa!

paskolinka
14. máj 2020

v poslednej dobe sa uz aj mudre hlavy zhoduju na tom, ze jest vela krat denne je hlupost, uplne staci 2 az max.4 x denne. jest treba normalne potraviny (cim menej polotovarov a umelin), vyhybat sa sladkostiam, cim menej bielej muky, nebat sa tuku... niekomu vyhovuje jest viac masa, niekomu skor rastlinna strava - to je individualne. jest vela zeleniny, oriesky, semienka, nepit sladene napoje... nema zmysel sa nutit do niecoho, co funguje kamaratke alebo nejakej celebrite, treba jest to, co chuti tebe a hybat sa sposobom, ktory ta bavi 🙂

daganov
14. máj 2020

@paskolinka zhodovať sa môžu, dôležité je, čo danému človeku vyhovuje a pri akom počte jedál sa mu darí váhu zhadzovať, alebo udržať. Ja by som pri počte jedál tri a menej bola hladná a nervózna. Ani nedokážem naraz zjesť napr. bežný obed - polievku plus hlavné jedlo, teda dokážem, ale necítim sa potom dobre. Viac mi vyhovuje 5-6 menších porcií, ale ako som písala, keď jej to vyhovuje inak a váha ide dolu, tak OK S ostatným absolútne súhlasím.

paskolinka
14. máj 2020

@daganov riziko casteho jedenia je (okrem ineho) neustale zvysena hladina inzulinu, co moze viest casom k zdravotnym problemom. samozrejme, kazdy sme iny a kazdy si musi najst to svoje. ja som chcela hlavne autorke prispevku povedat, ze vobec nemusi riesit, ze jej nevyhovuje jest 5krat denne, lebo to nie je vobec problem, skor naopak.

essenceee
14. máj 2020

deti posadim na bicykel a j aza nimi bežim. Jen s rozumom a beham za detmi. KIla idu dole samy

daganov
14. máj 2020

@paskolinka veď ja som jej napísala to isté, že je to v poriadku, ak sa cíti dobre a váha klesá, ja nie, ja som spokojná takto. Je fajn, keď si každý nájde svoj štýl a najmä, keď mu verí, že mu prospieva.

gabci_gabca
14. máj 2020

Mne pomohlo to, keď som začala chodiť vo veľkej miere pešo, že nie autom, to som odstavila a snažila som sa viacej chôdze zaradiť do života. A to ti výrazne prospeje.

andrea1235356
autor
14. máj 2020

@vamajka ďakujem ti ❤️

andrea1235356
autor
14. máj 2020

@majusska202 skús sa odmerať v cm , tam to bude určite vidno

andrea1235356
autor
14. máj 2020

@daganov mám nadváhu 6,7 kg ...mala som extrémne zlu stravu , nejedla som nič iné ako sladkosti a vyprážané ...možno preto takto chudnem lebo jem normálne

andrea1235356
autor
14. máj 2020

Trosku posilujem,bicyklujem a snažím sa viac chodiť pešo... chcem hlavne aby to bolo dlhodobé nie len teraz 😊

daganov
14. máj 2020

@andrea1235356 na tom nezáleží, za týždeň aj niečo nedáš dolu 3 kg tuku, to je skrátka nemožné, kto ide z väčšej nadváhy, dá za týždeň aj 5 kg, ale je super, že sa hýbeš