Radiofrekvenčna metóda odstránenia krčových žíl.

maminka142
25. feb 2020

Máte niekto skúsenosti s touto metodou? Bolesť v priebehu operácie? Prípadne laser? Ďakujem

janinque
26. feb 2020

Na laseri som bola pred pár rokmi, zaujímala by ma tiež tá rádiofrekvenčná metóda.

palcovicova
26. feb 2020

ahoj, ja mám, som dva mesiace po operácii

maminka142
autor
26. feb 2020

@janinque
@palcovicova Ďakujem, a priamo pri operacii to bolo veľmi bolestive?

janinque
26. feb 2020

Prvá noc po laseri bola /aspoň pre mňa/ peklo, strašné bolesti a to som bola nadopovaná liekmi, ale potom to už bolo OK. Kľudne by som šla na laser znova, ale ak by bola rádiofrekvencia lepšia, tak by som to vyskúšala.

palcovicova
26. feb 2020

@maminka142 dalo sa to vydržať 🙂

janinque
26. feb 2020

@palcovicova môžem sa spýtať, kde ti to robili, aká bola cena a ako dlho sa to potom hojí?

palcovicova
26. feb 2020

@janinque robili mi to v B. Bystrici v roosveltke, neplatila som nič, bolo to hradené cez poisťovňu, som dva mesiace po zákroku, noha sem tam bolí, ale verím, že bude dobre

janinque
26. feb 2020

@palcovicova ja som mala po laseri takmer mesiac nohu uplne ciernu (z modrin), asi dva tyzdne mi trvalo, kym som ju poriadne rozchodila. Po radiofrekvencii nie je nic take?

palcovicova
26. feb 2020

@janinque tak je tam dosť veľká modrina, nosila som 24 hodín pančuchu a musela som si desať dní pichať fraxiparín, ale určite ak bude treba dám si to znovu touto metódou

janinque
26. feb 2020

@palcovicova ďakujem veľmi pekne za info 🙂

palcovicova
26. feb 2020

@janinque rado sa stalo

maminka142
autor
25. jan 2021

@janinque
@palcovicova Ahojte tak nakoniec som sa rozhodla pre laser, lebo radiofrekvencnu nemá moc dobre ohlasy...
Dnes som bola na operácii a úplne super. Nemám veľké bolesti a aj operácia bola ok. 🙂