Máte niekto skúsenosti s touto metodou? Bolesť v priebehu operácie? Prípadne laser? Ďakujem
ahoj, ja mám, som dva mesiace po operácii
@janinque
@palcovicova Ďakujem, a priamo pri operacii to bolo veľmi bolestive?
Prvá noc po laseri bola /aspoň pre mňa/ peklo, strašné bolesti a to som bola nadopovaná liekmi, ale potom to už bolo OK. Kľudne by som šla na laser znova, ale ak by bola rádiofrekvencia lepšia, tak by som to vyskúšala.
@maminka142 dalo sa to vydržať 🙂
@palcovicova môžem sa spýtať, kde ti to robili, aká bola cena a ako dlho sa to potom hojí?
@janinque robili mi to v B. Bystrici v roosveltke, neplatila som nič, bolo to hradené cez poisťovňu, som dva mesiace po zákroku, noha sem tam bolí, ale verím, že bude dobre
@palcovicova ja som mala po laseri takmer mesiac nohu uplne ciernu (z modrin), asi dva tyzdne mi trvalo, kym som ju poriadne rozchodila. Po radiofrekvencii nie je nic take?
@janinque tak je tam dosť veľká modrina, nosila som 24 hodín pančuchu a musela som si desať dní pichať fraxiparín, ale určite ak bude treba dám si to znovu touto metódou
@palcovicova ďakujem veľmi pekne za info 🙂
@janinque rado sa stalo
@janinque
@palcovicova Ahojte tak nakoniec som sa rozhodla pre laser, lebo radiofrekvencnu nemá moc dobre ohlasy...
Dnes som bola na operácii a úplne super. Nemám veľké bolesti a aj operácia bola ok. 🙂
Na laseri som bola pred pár rokmi, zaujímala by ma tiež tá rádiofrekvenčná metóda.