Ahojte, chystam sa na operaciu varixov- krcovych zil a bola mi odporucana tato metoda vraj ako najnovsia, najucinnejsia a najsetrnejsia.Mate s tym niekto skusenost?
@zvedavamt rada uvitam aj inu alternativu riesenia mojho problemu..ip?
skutocne nikto nema skusenost?
ahoj, pretoze je to nova metoda, nie je o tom vela popisaneho ani na nete, nasiel som len jedno forum, kde sa o tom bavia, mozno tam najdes nieco uzitocne, posielam ti to, http://www.porada.sk/archive/index.php/t-177896...
ahoja ahoj
bola som natej metode rfa na pravej nohe pretoze sa mi to inou metodou nedalo odstranit....urcite odporucam aj ked financne velmi narocne
lavu nohu mi budu robit sklerotizaciou ale az v oktobri ked nebude teplo...som tri tyzdne po operaciii tej pravej nohy a vcera som bola na kontrole...uidime ale myslim ze to bude fajn.bola som v BA
@zuzamela ja sa chystam na sklerotizaciu do KE..ale tiez aj na jesen..dufam,ze vydrzim..lebo noha boli a pancuchy sa mi velmi nosit nechce...chcela by som sa opytat bab,kt.maju s nohami problemy ci uzivali aj lieky a ci im naozaj pomohli...dostala som predpis na Detralex a lekar mi povedal,ze aj tak velmi nezabera 😕 tak neviem a dat take peniaze a za nic sa mi teda nechce 😒
ahoj ahoj
ohladom toho detralexu...neviem ktory lekar ti povedal ze nezabera ale urcite to nieje dobry angiolog...ak ti toto povedal...detralex je jediny liek ktory fakt zabera...ja som v tehotenstve brala cyklo 3 fort a ten liek je onicom ale detralex je ten pravy fakt...je sice drahy jak fras to ti verim sama som doteraz brala 3 tablety denne ale neprestan ho brat ak sa ti da....je to liek viac menej na prirodnej baze takze nejako neskodi...a je fakt jediny co zabera...ziadne ine lieky ani maste...to su vyhodene peniaze
@zuzamela
kde si v Ba bola na operacii a kolko si platila? Dakujem
Ja som si pomohla laserom ale bez operácie ,ale nedá sa to v tehotenstve, ak chcete dám Vám kontakt v správe
@katkaan ok, dakujem ☺
Ahojte, ma niekto info, pripadne aj osobnu skusenost? Laser, RFA- dlzka zakroku, cena, bolesti, komplikacie, spokojnost s vyriesenim stavu- nezostalo nieco?, navrat varixov. Metlicky potom tiez pomizli? Kde ste boli? Najlepsie Ba, Za, Ca. Budem vdacna za akukolvek info, dakujem.
Ako? Napište prosim...
@bruja Mám za sebou rfa aj flebektomiu a aj keď je to finančne náročné tak za mna najlepšie čo som mohla spraviť a investovať... operoval má Mudr zernovicky mladší v Ba
dajte kontakt na niekoho v Ziline, pripadne v Banskej Bystrici. Dakujem
@mariamaruska Ahoj, ja som bola pred 2 mesiacmi v Zilpo v Ziline na laseri, zatial som spokojna. Cena 200€ za nohu, pristup ukazkovy.
@maminecka2 dobrý deň, prosím boli ste na RFA žil?
@erika0111 Ahoj, nebola. Nakoniec na laseri, spokojnost.
@maminecka2 a kde ste boli na laseri..kto vam to robil...?dakujem
Kazde odstranenie zil prevazne na nohach akoukolvek formou je len prekrytie symptomov oslabenia celeho ziloveho systemu. Je dokazana navrtatnost do 2-3 rokov. Opytaj sa hocikoho,koho operovali, laserovali,sklerotizovali. Lekari riesia len viditelne zily na nohach, ale nikoho netrapi, ze clovek ma oslabene zily v celom tele. Ked niekomu praskne slaba zilka na nohe, to sa este da " rozchodit, ale ked praskne v mozgu ...
ponukam komplexne riesenie tohto problemu, viac info u mna