Radikálna zmena počasia - seknutie v krížoch

9. sep 2024

mate tu niekto podobny problem? ako sa teraz zo dna na den teploty zmenili aj o 10 stupnov, seklo ma brutalne v krizoch. zajtra musim nejak dopajdat so synom do skoly a ja do prace.
moze to byt kvoli takej velkej zmene, ze az takto brutalne?

bublinka1426
9. sep 2024

ano aj operacne rany bolia pri zmenach
ale pricina moze byt aj insia, neofuklo ta?

autor
9. sep 2024

@bublinka1426 rozmyslam, ale nemalo ma kde ani moc ofuknut.
pod otvorenym oknom som nesedela, ani pod klimou,.
ono to prislo z nicoho nic a presne dnes, ako sa zrazu tak velmi ochladilo.
nahrievam sa, stiahla som si napevno krizovu oblast velkym salom, aby aj teplo bolo.
nuz uvidime ako sa vyspim a co zajtra.

autor
9. sep 2024

@bublinka1426 a este mam aj ovulaciu, a u mna to je priznakmi podobne ako pms.
no “vyhrala som “ to tento mesiac 🙈 uz chcem radsej len chladno, nejake normalne jesenne teploty, mikina a nohavice, nech sa obleciem teplo,.. a nie ze raz plus 35 a na druhy den 15

bublinka1426
9. sep 2024

daj niec od bolesti a to suche teplo. skoky velke. ja sa tesim ale toto je zas moc, no

autor
9. sep 2024

@bublinka1426 mam paralen, tak davkujem podla navodu. Cestou do prace si v lekarni nejaku tu zohrievaciu naplast kupim. Presne aj ja sa tesim, ze tie besne horucavy uz nie su, ale zas takyto skok je moc. Donedavna 36 cez den, v noci ledva pod 30 a dnes mi teraz ukazuje ze je 16. 🙈🙈 neverila by som ze to raz napisem (poviem) ale vo stvrtok sa ma ochladit na 16 pocas dna a malo by to tak vydrzat a teda: KONECNE

bublinka1426
10. sep 2024

zevraj potom zas babie leto, no uividime ale zem uz bude ochladena, to mi nevadi. teraz ma dost prsat. no skok razantny

autor
10. sep 2024

mozem sa este opytat - kto sa vyznate - mna za cely zivot seklo v krizoch dokopy 5x, mam 35r, takze nemam skoro ziadne skusenosti.
ako sa da rozoznat “obycajne” seknutie a vaznejsi problem s platnickou?