mate tu niekto podobny problem? ako sa teraz zo dna na den teploty zmenili aj o 10 stupnov, seklo ma brutalne v krizoch. zajtra musim nejak dopajdat so synom do skoly a ja do prace.
moze to byt kvoli takej velkej zmene, ze az takto brutalne?
@bublinka1426 rozmyslam, ale nemalo ma kde ani moc ofuknut.
pod otvorenym oknom som nesedela, ani pod klimou,.
ono to prislo z nicoho nic a presne dnes, ako sa zrazu tak velmi ochladilo.
nahrievam sa, stiahla som si napevno krizovu oblast velkym salom, aby aj teplo bolo.
nuz uvidime ako sa vyspim a co zajtra.
@bublinka1426 a este mam aj ovulaciu, a u mna to je priznakmi podobne ako pms.
no “vyhrala som “ to tento mesiac 🙈 uz chcem radsej len chladno, nejake normalne jesenne teploty, mikina a nohavice, nech sa obleciem teplo,.. a nie ze raz plus 35 a na druhy den 15
daj niec od bolesti a to suche teplo. skoky velke. ja sa tesim ale toto je zas moc, no
@bublinka1426 mam paralen, tak davkujem podla navodu. Cestou do prace si v lekarni nejaku tu zohrievaciu naplast kupim. Presne aj ja sa tesim, ze tie besne horucavy uz nie su, ale zas takyto skok je moc. Donedavna 36 cez den, v noci ledva pod 30 a dnes mi teraz ukazuje ze je 16. 🙈🙈 neverila by som ze to raz napisem (poviem) ale vo stvrtok sa ma ochladit na 16 pocas dna a malo by to tak vydrzat a teda: KONECNE
zevraj potom zas babie leto, no uividime ale zem uz bude ochladena, to mi nevadi. teraz ma dost prsat. no skok razantny
mozem sa este opytat - kto sa vyznate - mna za cely zivot seklo v krizoch dokopy 5x, mam 35r, takze nemam skoro ziadne skusenosti.
ako sa da rozoznat “obycajne” seknutie a vaznejsi problem s platnickou?
ano aj operacne rany bolia pri zmenach
ale pricina moze byt aj insia, neofuklo ta?