Rada ohľadom ATB Bitammon na zápal močového mechúra

3. sep 2021

Ahojte. Potrebujem radu. Dostala som včera ATB na zápal močového mechúra - Bitamon. Iba dnes mi ho dodali do lekárne. Už 10 deň mam zvýšenú teplotu ale iba od cca 12 do 19. Dnes som už nemala poobede a som bola nervózna tak som vypila 2 poldeci vodky😓. Večer o pol 6 tej. A teraz mi teplota zase vyskočila na 37,3. ☹️. V noci o druhej môžem zobrať už ATB?. Berie sa každých 8 hodín a tak som si to vypočítala.

lenuska9999
3. sep 2021

Podla mňa už počkaj napr do rána do 7dmej a potom vezmi o 15tej a tak o 23.. vieš aby si mala také normálne časy. Lebo atb máš brat stále o takom istom čase... tak aby si potom nemusela vstávať o 2 ráno kvôli tabletkam..

autor
3. sep 2021

@lenuska9999 len ráno o 7 beriem na rýchly tep lieky a tam musím mať odstup preto som chcela takto.

lenuska9999
3. sep 2021

Jaj . Tak to už ty vieš ako si to rozlozis. Na nete sú tabuľky kde zadáš váhu atď a vypíše ti, ze o koľkej už môžeš šoférovať čiže nebudeš mať v sebe alkohol.. skus pozrieť. Ale myslím, že o 2 ráno je to už ôk. Max ti môže byť nevoľno, alebo nejaká hnačka atď. Ale to by si musela podľa mňa vypiť väčšie množstvo a v oveľa menšom časovom rozmedzí vziať tie atb.. každopádne viac na nich už nepi, môže ti potom dlhšie trvať sa vyliečiť

autor
3. sep 2021

@lenuska9999 áno to som našla. Už 2X som aj jedla 🙂Len som chcela počuť

autor
3. sep 2021

Len som chcela počuť že môžem 😏. Už viac ako 10 dní bojujem s tou teplotou.

lenuska9999
3. sep 2021

Tak skóre uzdravenie prajem

autor
3. sep 2021

@lenuska9999 ďakujem 🙂. Pekný večer.