Ahojte, vyskúšal niekto queen kolagén od Plačkovej? Pomohol Vám resp. zaznamenali ste nejaké zlepšenie pokožky, vlasov atď?
Je to normálny dobrý kolagén, len sa zle rozpúšťa a je strašne predražený. My používame lacnejšiu alternatívu a robí to tiež to čo má, len za zlomok ceny: https://www.namaximum.sk/kategoria/k-bova-vyziv...
ešte k tomu rozpúšťaniu... pri queen kolagéne sa robí taký biely povlak na vrchu a to potom končí na ústach, takže je to trošku nekomfortné...
od Plačkovej by som si nekúpila absolútne nič
@simonettka aka to je prosim ta znacka?
@simonettka ahoj aj mňa zaujíma značka
@simonettka poprosím info kde sa dá kúpiť
@simonettka mozem poprosiť link odkial objednávate???vďaka
@simonettka poprosim znacku a cenu
📌
Wow,tolko reklamy pod jednym prispevkom 😳 urcite ano,vsetkym hned pisem aby som si objednala zrovna Vas super kolagen 🤦♀️
Kolagén - https://www.iherb.com/pr/Lake-Avenue-Nutrition-... Mne pomohlo toto.
@radiah
@marseillefan
@savoya
@handmadebracelet
a aké konkrétne účinky vidíte? Vaše skutočné výsledky, čo sa vylepšilo, zmenilo... .
Tiež som mala 3 mesačnú kúru - hydrolizovaný rybací, no dobre mal "len" 10 000 mg nie 11 ale teda, že by som videla nejaké výsledky, tak to by som fakt klamala. Alebo, že by ma klamal zrak a vyzerám lepšie ako sa vidím. :o) A brala som k nemu aj C ako odporúčajú a temer 2 mesiace aj hyalurón.
@handmadebracelet aké sú tie už po týždni viditeľné výsledky? A aká je cena 1 fľaše?
dosť o tých rýchlych výsledkoch pochybujem - vyrastený vlas je vlastne mŕtvy - nič do neho z vnútra nedostaneš - jedine z vonka, nejaká kúra, takže "lepšenie" možno pri korienku - pár mm, podľa rýchlosti rastu, to isté aj o nechtoch. Pleť môže byť, aj keď po týždni - ťažko uveriteľné. Na kĺby vraj lepšie funguje nejaký iný typ, II. tuším, nie rybací, nechce sa mi to hľadať, ale teda fakt neviem ....
@merlinja keď neverite, vyskušajte.. recenzie najdete všade po internete..pozrite si napr. Aj na fb v skupine Duolife pomaha SK+CZ recenzie
@miruska2241 prosim ako nájdem tento kolagén
📌
Ako mozete verit tymto hlupostiam ja nechapem. Ona predava kolagen na vlasy a nechty a potom zacne predavat umele vlasy..sama ich aj nosi 😀 a nechty taktiez. Naivita neskutocna. Ale ako sa hovori asi to aj sedi ze na hluposti sa najlepsie zaraba..
Ja používam Zen kolagén, už som toho poskusala dosť a toto je prvý, ktorý dokážem bez problémov vypiť, lebo veľa je takých že ma z nich naťahuje...a účinok? Prestalo má bolieť koleno pri záťaži a o to mi aj šlo, takže spokojnosť. Tie beauty veci by som brala s rezervou, platí aj tu, že keby vrásky vyrieši zázračná krabička za 40e tak plastický chirurg nemá na chleba...ešte tie nechty povedzme...o niečo dlhšie vydržia
Ahoj, no co ja viem. Mala som 3mes kuru, vysledky boli rovnake ako pri lacnejsej alternative z lekarne. Objednaj si to cez mojkolagen.sk je to to iste, len prebalene 👍