AHOJTE MAMULKY
aky mate skusenosti s push up podprsenkou. Vedeli by ste poradit z vlastnych skusenosti aka zn. Je kvalitna. A ci sa oplati investovat do double push up podprsenky. Dakujem
galaxy
Ja pouzivam push up cca rok vzdy mam len push up... len kolko krat nechapem ako je mozne ze niektorym zenam pekne zdvihme prsia a maju ich skor od seba... lebo ja ich mam namackane a zeby mi ich zdvihlo pocit nemam mozno zla velkost ale si ju nrviem dat ;)
davido
Skusim kuk ja ked si dan lormarku co mam tak mam take prsia ako keby som si dala obycajnu od cinanca. A co je nehorazne tie ceny ;)))
Len skusat, a skusat...trva dloho, kym si najdes to, co ti sadne a vyhovuje.Ale mozno trafis na prvu, ktoru vyskusas a sadne ako uliata... Kazda ma ine prsia. Na fore sa poradit neda.
ja si pamätám, že keď som si kupovala podprdu do svadobných šiat, šla som do drahého butiku, že keď, tak nech si kúpim poriadnu. (inak si kupujem zväčša obyčajnú FF v tescu). tam mi normálne predavačka vedela poradiť. bola to taká postaršia žena, tak som to od nej vôbec nečakala, ale poviem ti, tá kukla na mňa a hneď trafila. 😀 a ked som si ju obliekla, upravila mi ju tak, ako ju mám nosiť.. ono je niekedy lepšie do kamenných obchodov, ako cez net 🙂
@enigma7 V tých "lepších" obchodoch ti predavačka poradí, vyberie vhodný strih, nastaví ramienka, nastaví zapínanie, vysvetlí,.. ale hlavne - bude nosiť a nosiť a nosiť ďalšie a ďalšie kusy až nájdete ten pravý 😉
No tak ja neviem.. s podprsenkami som si uzila svoje, najlepsie je najst si kvalitny kamenny obchod s predavackou co sa vyzna a skusat. Mne sa osvedcili trioly, ale kazdy je iny.. 🙂)) ja mam velke prsia, cize o pushupkach mozem snivat :P
materina_duska
Ja som si prvu podprdu zakupila v predajni v hc. Nasla mi hned prvu ktora mi bola dobra ale asi jjej skor slo o predaj ako poradit ja mam velkost 75B a v takej velkosti mam push up... vyzera byt velka ako 75b ale ako som uz pisala prsia mam nalepene na sebe a ziaden push up efekt nevidno ;)))
@enigma7 Čo by iné za "čiarku" medzi prsiami dali 🙂
materina_duska
Ja nemam velke prsia tak preto sa zamyslam preco mi lormarka tak deformuje 🙂))
kriss557
No ja som dala za prvu 30e a po roku jej uz aj kostica vyliezla;) skusim si zaobstarat tu co davido pisala ;))
ja mam zn. belinda, kupila som si ju v akcii za par ecok a som velmi spokojna 🙂
desszi
A ona ma jaku vypln ta belinda?? Ja skor gelove i ked neviem ci je lepsia gelova alebo tie vsuvne vankusiky??? ;)
@enigma7:
Suhlasim s ostatnymi, bez skusania na zivo to nepojde 😉 A najlepsie v obchode s ochotnou predavackou, ktora vie, co predava 😉
Ide ale o to, co ty nazyvas push-up, ked ti vadi, ze mas prsia nalepene na sebe? Ked sa pozries na reklamy, presne takto to maju aj modelky. Pricom presne tak by to nemalo byt, lebo sa pohnes a vsetko vyskoci 😝
Chces zvacsit objem? Chces zmenit profil? Chces doslova nadvihnut? Kazdy strih podprsenky ma iny efekt.
Nadvihnut vyssie pomoze podprsenka s vankusikom, ktory sa da podla potreby vybrat. To je asi ta double push up, co mas na mysli. Tzv. balkonova podprsenka da prsia doslova na vystavu 😀 Trosku nadvihne a hornu polovicu prezentuje 😀 Potom su podprsenky na velke vystrihy, lebo ten kusok latky, ktory spaja kosicky, je nizko a tenucky.
Tzv. podprsenky pod tricka su velmi pohodlne a na kazdodenne nosenie, ale su skor z materialu bez stehov ako nejak specialne formovatelne...
V tvojej velkosti by si mala mat najvacsi vyber.
Ked som ja pytala v obchode podprsenku na velke vytrihy vo velkosti 85D, tak na mna kukali, a ponukali mi take s prepacenim pre moju babku. Ze velke prsia potrebuju podporu. Tak extra siroke ramienka, extra spojene kosiky, extra vela latky... (plus extra cena 🙄 ). No ved hej, podpora dobre, ale ja sa chcem niekedy obliect aj do sexi topu s velkym vystrihom... nakoniec som nasla v H&Mku. A asi za tretinu ceny...
Inak, Victoria's Secret ma rozne strihy aj vo velkych velkostiach. Len to postovne... 😲
Ale v kazdom pripade ti musi dobre sediet. A musi sediet, aj ked sa pohnes! S kludom sa poriadne predklon, ponatriasaj sa, rob pohyb. Ked iba stojis ako manekynka, nema ako co vypadnut. ALE, ked sa raz predklonis... mozes skoncit na youtube... 😀
nemam skusenost sice,, len som minule nadabila na toto video,, cisto pre zaujimavost 😀
https://www.youtube.com/watch?v=ppwmVgl2UDY@materina_duska 😀 😀 😀 som sa nasmiala na tej ciarke 😀 😀 veru aj aj tam mam medzeru, ze by sa tam aj treti prs zmestil 😀 😀 😀 o ciarke len snivam 😀
@desszi Belinda je dobra mas pravdu,gelovu som si kupila v lete bola draha ako bulo kedze mi na nu dal manzelik ....tak dobre,ale uz tieto typy nosit nemusim,kedze sa mi podstatne zvacsili prsia🙂a na nete sa da objednat od Victoria Secret maju krasne,ja som si prave pod stromcek objednala supravu a a je to hlavne kvalita 🙂
ja som spokojna s podprsenkami znacky clematis, uz ich ani neskusam len rovno kupim svoju velkost, ale aj to maju viac strihov, jeden mam s tymi vkladacimi vankusikmi a druhy vcelku, maju aj eshop
ahojte...ja preferujem podprsenky zn. Lormar, to su taliani, uz dlhe roky som im verna...na B-kove kosiky maju super push-upky a chodievam do kamenneho obchodik v BA na Vajnorsku...ako tu uz bolo spominane obsluha a poradenstvo je velmi dolezite, ak chcete odist s dobre sediacou podprdou...v tomto obchodiku maju aj ine znacky...dobre ceny a super poradenstvo...dokonca maju aj na obrovske kosiky...vela mojich kamosiek tam chodi a pochvaluje si...skuste... http://www.bikinistore.sk/
@quatra29 ak by si chcela tak predávam značku Lormar za najlepšie ceny 😵 ak máš overený strih samozrejme
Ajoj ja mam LORMAR... PUSH UP ale double ODPORUCAM!!!! Ja si potrpim na kvalitu a nukali mi predavačky vondebru či ako sa to píše. Ale neverím lebo túto mam overenu a viem že spraví prsia ozaj o 2 čísla väčšie!!!! Ale 100ludi 100chuti... Treba zájsť do obchodu a nechať si poradiť a poskusat
@enigma7 toto si nastuduj 🙂
http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/promen...
podla mojich skusenosti ani tak nezalezi na znacke, ako na spravne vybratej velkosti.
Ahoj ja pouzivam pradlo a podprsenky z http://www.spodne-pradlo.inace.sk a mozem zarucit ze je tu maximalna kvalita a pohodlie 🙂
A prečo nie double push up 🙂
http://fashion-intimate.cz/101-podprsenky/double-push-up-podprsenka-b
táto je veľmi flexibilná. ale je aj takáto možnosť http://fashion-intimate.cz/101-podprsenky/podprsenka-zvedacka-luna-13001
tu druhú som zobrala keď už bolo poštovné zadarmo.
ja používam občas. a značku používam Lormarc 🙂