Dobrý deň prajem. Ma niekto skúsenosti s PURTIER PLACENTA? Ďakujem za každú radu a skúsenosti 🙏
@purtier Dobrý deň som na tom rovnako ako vy mala by som viac otázok, chcem vedieť skúsenosti prosím ozvete sa mi na email: lucilla.gall@gmail.com ďakujem Vám veľmi pekne
@mimuska99811
Prikladám osobnú skúsenosť mojej drahej kamarátky s jej súhlasom samozrejme.
@mimuska99811 Ešte jednu..
@jankakarinka mohli by ste mi pomôcť a dat bližšie info kde sa to dá zohnať odkiaľ je najlepšie????
@kikusinna Ahoj, švagor pracuje pre tú firmu, on ti pomôže sa k tomu dostať aj tí vysvetlí všetko, napíš mi súkromnú správu, dám ti kontakt naňho.
@jankakarinka dakujem posli mi prosím do správy
Dobry deň, už 6.rok pracujem pre spoločnosť Riway, ktorá výhradne distribuje Purtier Placentu. Rád poradím, pomôžem. 0905779443
Dobrý deň, aj ja pracujem s Purtier. Užívame s manželom obaja, manžel po autonehode, poškodenie mozgu. V prípade záujmu moje číslo 0903785422
@michaelamaz dobry den ako ste spokojni?
@urpin Dobrý deň, prepáčte, ja som len teraz našla túto správu. Nechodievam na koníka. My sme veľmi spokojní 🙏🏻
@jankakarinka poprosim aj ja kontakt na svagra. Sestra mi tvrdi, ze jej to pomohlo aj s potrhanym vazom v kolene.. Mne ten vaz uz nedali dohromady....
@mimuska99811 dobrý deň ja ju užívam