Pure Whitening - bielenie zubov

mitama
26. dec 2021

Ahojte, niekto skúsenosti s touto metódou bielenia? Kedy ste videli výsledky? Stalo sa niekomu, že mu to zuby nevybielilo? Citlivosť zmizla?
Vďaka za rady

river_song
26. dec 2021

Ahoj, mne po tom tyzdni bolo vidno .. citlivost zmizla az po ukonceni procedury. Inak za mňa spokojnost veľká, určite sa to oplatilo

mitama
autor
26. dec 2021

@river_song diky, lebo ja trpim, take mám citlivé zuby. A už som aj po ambulantnom a tretí deň 6%, no ale nevidím rozdiel, minimálny.
Takze nemusela si už pokračovať v kúre, mala si len tých 21 dni?

sunsetsunrise
26. dec 2021

@mitama ja som velmi spoko. Zacinala som s 10%, 16% a 6% udrziavanie raz za 3 mesiace, k tomu este ambulantné hodinové bolo. Zuby kusok citlivé ale stoji to za to. Jedna tuba cca 14 dni , takzs bielenie mesiac potom ambulantne a potom raz za 3 mesiace uzdrziavacia kura.

river_song
26. dec 2021

@mitama u mna to bolo celkom vidno hned.. ja si uz presne nepamatam, len ten ambulantný viem ze som mala az na samom konci procesu..gely co mi ostali mi zubar povedal že kľudne si to môžem raz za cas dobielovat az kym to neminiem.. teraz som tehotná, tak nechcem to teraz, ale potom to miniem..

mitama
autor
26. dec 2021

@sunsetsunrise no presne aj ja tak, ibaže ja mám 7 dni s 10%, 7 dni so 16% a na ambulantne som bola na 15 deň. Ibaže rozdiel vidím minimAlny. Nepamatas si náhodou, kedy si videla konečný efekt bielych zubov? Či postupne, na konci či hneď? Mne ešte ide doobjednať 16 a 6%, takze sa mi to predĺži asi na mesiac a pol ale som zúfalá z toho, aké to mám citlivé a zatiaľ bezvýsledne :/ mna to vlastne boli stále, či jem nejem pijem nepijem

@river_song áno viem že pri tehotenstve je kontraindikácia.

kofolka0402
24. feb 2022

@river_song ahoj aj ja som tehotna .Cize bielenie by sa nemalo v tehotenstve v septembri rodim a v auguste uz bude rok co mam otvorenu tu sadu na bielenie.Myslis ze ju mozem este pouzit v septembri?

sunsetsunrise
24. feb 2022

@mitama ja som videla hned po týždni rozdiel a uplne vybielenie bolo cca na 3 týždeň, to co jr maximálna belost mojho zubu

avokado28
23. jan 2023

@river_song ahoj, prosim ta, s idstupom casu si spokojna?

avokado28
23. jan 2023

@sunsetsunrise ahoj, prosim ta, s odstupom casu si spokojna?

avokado28
23. jan 2023

@sunsetsunrise ahoj, prosim ta, s odstupom casu si spokojna?

sunsetsunrise
25. jan 2023

@avokado28 áno, uz cez polroka a zuby su stále biele ako boli pebielene

raradka
25. jan 2023

@sunsetsunrise Chcem sa opýtať v ktorom meste ste konkretne bola,poprípade ci niekto neviete okolie Banskej Bystrice,dakujem

sunsetsunrise
27. jan 2023

@raradka ja som Košice

dominika1207
18. nov 2023

@mitama dobrý deň, prosim vas. Pomohlo vám niečo na tu citlivosť zubov ? Momentálne sa s tým trápim tiež a nič mi na to nezaberá a je to priserne

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunsetsunrise
18. nov 2023

@walentina7 zupkodental ... 270e

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mitama
autor
19. nov 2023

@dominika1207 vsetko prešlo. Je to dočasne. Neobávajte sa.

lil1988
13. dec 2023

@dominika1207 prosim Vas pomohlo Vam nieco? Ja mam extrémnu citlivosť, neda sa to zniesť.

mitama
autor
20. dec 2023

@lil1988 nič, treba vydržať. Prejde to

lenka469
23. jún 2024

nemate prosim na predaj niekto 16% gel? mne sa ho podarilo prasknut a vytiekol mi, akurat ho potrebujem este na 3 dni na dobielenie :(

nastasyk
26. júl 2024

A pili ste kávu počas bielenia? Ja som včera začala, ale zabudla som sa spýtať na kávu ..

lil1988
26. júl 2024

@nastasyk mne kazali len cez slamku. A doteraz tak pijem uz aj po bieleni 😅

nastasyk
26. júl 2024

@lil1988 super, budem tak, lebo veľmi si chcem tie zuby vybieliť, ale bez kávy by som asi zomrela 🙂

sesminka
23. aug 2024

@nastasyk ja mám vybielené už 6 rokov. Stále pijem veľa kávy, a zuby sú krásne biele.

sonula209
19. okt 2024

@mitama ahojte prosím neviete či je problém ak som striekačky nemala v chladničke? Zubárka mi to zabudla povedať a striekačky som mala 5 dní mimo chladničky.

mitama
autor
20. okt 2024

@sonula209 ahoj, neviem ti poradit. Každopádne ona zabudla, mala by ti dodať nové. Ide o zuby, neriskovala by som to

lydia22
28. okt 2024

Ahojte ja som momentálne v procese bielenia - 6ty deň, zuby mám trocha citlivé, cez deň je to celkom ok, skôr v noci príde bolesť, tak si dám večer tabletku aby som sa vyspala a nebudila sa na bolesť.

sonula209
28. okt 2024

@lydia22 ja už som ok druhý deň som už nič necítila ale dávam si stále gél na zuby to chráni sklovinu a upokojí ich to

lydia22
28. okt 2024

@sonula209 a aký gél si dávaš?