Ahojte, posledne dva dni mam taku zvlastnu pulzujucu bolest v lavom ramene, ktora vzdy na par sekund pride a potom na niekolko minut odide. Aj ma trochu picha na hrudi (neboli, ale picha). Moze to byt od srdca? Pred rokom a pol ked som bol u kardiologa a robil mi aj echo aj ekg tak bolo vsetko v poriadku. Mam ist k nemu znova? Mal som aj pozitivny covid test minuly tyzden, ale uz som uplne bezpriznakovy. Pripadne moze ta vystrelujuca bolest do laveho ramena byt z chrbtice? Mam 22 rokov. Dakujem.
@inga93 tiez si myslim, ale preistotu sa zatial tu pytam, kedze ku doktorke kvoli karantene nemozem aktualne ist. Na MR chrbtice som bol na konci marca a tam bol zaver takyto: Dextrokonvexná Th skolióza, Nápadnejšiu diskopatiu nepozorovať, Napriamená C lordóza. A co sa toho ramena tyka, raz ma to picha priamo v ramene, raz trosku vzadu za ramenom a obcas zase tesne pod ramenom.
nie som odbornik, len som napisala svoj nazor.. a pokojne ta bolest moze ist aj priamo z ramena
Ahojte. Včera som pocíťil pichanie pri pohybe ľavého ramena. Neviete, čo to môže byť? Pichá ma to buď pod ramenom, za ramenom alebo hore. Mal by som ísť k chirurgovi alebo fyzioterapeutovi? Ďakujem za rady. Mám 15.
Dobrý deň už od včera ma bolí ľavé rameno aj ruka môže to byť od chrbtice?a niekedy ma aj pichá na hrudí ..mám problémy s chrbticou...
priklanam sa k nazoru, ze to moze byt z chrbtice