Ahojte. Stretli ste sa s tým, že by vám pulzovalo v podbrušku ? Už 2 týždne cítim také vlnenie až pulzovanie.
Tehotná samozrejme nie som.
@sanssa vieš čo , ono je to stále v tej istej lokalite. Fakt že stále to iste miesto a skoro celý deň 🫣 toto mi pripomína také ako keď som bola tehotná a teda zo začiatku keď sa malý začal hýbať 🤷♀️ ale tehotná nie som určite, teraz mi skončili
Veď môžeš cítiť vlastný pulz brušnej aorty
@lisymbia a je normálne zw som to doteraz celý život necitila a zrazu to cítim ? 🤷♀️
áno...tiež som sa s tým stretla.
@deti95060810 a bolo to len to pulzovanie ?
u mňa áno..
Ja som presne toto prežívala asi 3-4 mesiace dozadu a strachovala sa že čo to je, čo sa so mnou deje🥲ja som to cítila každý deň, počas celého dňa. Bolo to veľmi nepríjemné ale nakoniec mi to tak nejak samo odišlo a som veľmi rada… Síce potom po nejakých 3 týždňoch som mala zase také stavy na 2 dni ale tiež zasa odišlo a teraz už nič také nepociťujem. Tiež by ma zaujímala príčina toho problému.
@milaadka neviete že či to nieje zo stresu? Ja som si včera to na sebe tiež všimla keď som ležala na chrbte a zrazu som si uvedomila že mne pulzuje brucho no mám 19 rokov a som aj dosť chudá a neviem že či to je normálne a sa zbytočne bojím, tehotná samozrejme niesom
pohyb criev alebo zastavene vetry ? 😀 ako ked vies ze tehotna nie si nic ine mi ako dovod nenapada 🙂