Pulzovanie po ošetrení koreňových kanálikov

22. nov 2024

Ahojte, 2 dni dozadu som podstupila mikroskopicke osetrenie kanalikov po roku preliečovania zubu. Včera uplne super, no vecer po ceste po vonku mi doma zacal pulzovat a mierne boliet, ide mi to trochu do ucha ten tlak. Inak pri jedeni ma to neboli a bolest neni stale, iba obcas. Myslite,ze to je nejaky proces hojenia alebo mam zajtra utekat naspat k zubarovi? On ma objednal,no nechcem si to dat zas mozno zbytocne vrtat/vytrhnut

rebi789
22. nov 2024

Skus počkať, môže to byť ešte citlivé

autor
22. nov 2024

Bojim sa ale ze ak by to bola infekcia, ci su tam nejde o hodiny aby sa zub zachranil. Ale tak, uz mi ho robia milion krat vyse roka takze je to asi aj jedno

autor
22. nov 2024

Ak by niekto zazil nieco podobne, prosim poradte, som zufala, nechcem zasa vyhadzovat velke peniaze, ked sa to mozno len hoji

rozculena
22. nov 2024

veď mu zajtra zavolaj.

autor
22. nov 2024

Ved volala som, samozrejme ma chce vidiet a robit mi to znova/trhat. Ja som len v pochybach ci sa to nehoji len

lubkovaandrejka
23. nov 2024

Tak,ak to spravil dobre,pulzovat by to urcite nemalo, boliet to boli dost,ale pulzovanie nie je dobre.

aurelia2000
23. nov 2024

To pulzovanie sa bude zhoršovať, treba to otvoriť, vyčistiť, nechať 2 dní otvorené, znovu vyčistiť, dať liečivú vložku, za 2-4 týždne natrvalo zaplombovat.
Neváhaj ísť k nemu naspäť, aby si sa nedostala do takého štádia bolesti, že si to budeš chcieť vyvrtat sama s nejakou Narex-kou.

renata1405
23. nov 2024

Mne sa to takto hojilo skoro 2 tyzdne myslim ze to mas ok

autor
28. nov 2024

Dakujem za odpovede a teda nechala som to tak a bolest presla, dnes mi to cistili znovu a teda bolest zas ta ista, tak snad to prejde ako minule. Nekonecny pribeh ale…

aduka4444
9. dec 2024

Ahoj, ako si prosím ťa dopadla po niekoľkých dňoch po poslednom čistení?

autor
12. dec 2024

@aduka4444 Znovu bolelo, potom lepšie,potom zas, ale teraz už mi to finálne zaplnili a snáď bude dobre