Dievčatá, už mi je to fakt trapne, je to od stresu?
Akurát som si merala satiraciu ta je ok 99...ale pulz mi lieta 250 a klesne naraz na 140 potom zas šup hore a zas šup dole....som mimo z toho manžel na nervy zo mňa ...ja už neviem čo robiť dievčatá.....či mi ten čo od udrel na mozog....či čo sa deje s.mojim telom som už taká unavená zmätená....
@simsalabim joooj nestraš má prosim ja keď si dačo také prečítam už hotová.som
@simsalabim celá spotená nervy v cudu
@simsalabim už tu plačem
@simsalabim Teraz som si odmerala už bol 122
@vanda323 Ja ta nestrasim, ty si sa pytala. Urcite to treba skonzultovat, hlavne v tehotenstve. Nad 100 je pulz uz vysoky, 250 je neuveritelne vela a ked ti skace, tiez nie je ok. Ale na konovi to nevyriesis Radsej zavolaj lekarovi.
Ahoj, pozeram,ze si zo SNV...my sme boli na kovid ambulancii,hore v nemocnici...fakt uzasny pristup tam je, na hocico sme sa pytalu,nepozerali na nas jak na blbcov...poradili,vypoculi a vysetrenia od hlavy po paty 🙂 ja som bola tiez v strese viac- menej,muz mal zapal pluc,ja som sla s nim ako sprievod,ale hned sa aj mne venovali,vysetrili...kludne chod,pre pokoj v dusi...nam velmi pomohli,uz len tym ludskym pristupom...drzim palce! ❤
@simsalabim Ďakujem ti za odpoveď máš pravdu
Pulz si vysetrujes sama pohmatom,alebo pristrojom? Pristroj meria priemer v danej sekunde,preto to lieta. Nahmataj si sama a pocitaj minutu. Len zas mozes stresovat z toho a to ti tiez zvysi pulz.
@stanulienkat meriame tým čo sa.saturacia meria som zabudla jak sa volá ten prístroj ale satiraciu mám ok 99, 98
@vanda323 Oxymeter. A skus tam aspon zavolat a poradit sa.
@vanda323 odmeraj si pulz rucne.
@stanulienkat Celú minutu mám merať? Nedá sa to nejak skrátiť? Som čítala že sa to násobí nevieš mi poradiť nevinto nájsť na nete
@vanda323 jasne. Pol minuty a potom vynasobis dvomi
@stanulienkat ok takže vyšlo 62 a krát 2 som dala
@vanda323 takze 124?
@stanulienkat Ďakujem ti za pomoc ♥️
@stanulienkat anooo
@vanda323 dost mas.. treba riesit. Pijes dost tekutin?
Ahoj ,už som ti raz písala.Ked vyzdravieš z covidu odporúčam návštevu psychiatra.Hovorím z vlastnej skúsenosti.Päť rokov som sa takto trápila,mala som aj Panické ataky.Teraz mám roky nastavenú liečbu a je to neskutočná úľava.Želám veľa zdravia 😍
@vanda323 tak ten pulz rozhodne nie je ok. Videla by som to na pohotovost... Ale ty si tusim pozitivna na covid? Asi by som zavolala, ze co mas robit 🤷♀️