Ahojte mam nadváhu a pulzy mi lietajú hore dole medzi 50-115 každú chvíľu inak a každý jeden úder srdca cítim. Kardiológia, interne všetko ok. Vraj to je stres... Ja sa chcem len opýtať ak je tu niekto kto ma niečo podobné ako ja, ako bojujete s tým že cítite to srdiečko. Ja keď mám zlý deň a cítim tie údery tak ma to hrozne znervozňuje priam som nasrata ešte viac
Smer psychiater. Keď je kardio a interné OK a je to stres, tak pomôžu antidepresíva. Zo začiatku by mohlo stačiť kvalitné magnézko a v stave vysokého pulzu benzodiazepin. A riešiť príčniny stresu.
Mávala som tiež, pulz 47-130 v priebehu pár minút bežne, arytmie, obrovské problémy, úprava hmotnosti na to nepomohla, úprava stresu áno. Treba riešiť príčinu.
Ber kazdy den vyssie davky magnezia, hyb sa kazdy den, nielen prechadzky ale aj zatazovejsie cvicenie, nejedz sladke a schudni a dostatocne spi. O mesiac budes s najvacsou pravdepodobnostou fit. A na najtazsie casy poziadaj kardiologa napr. o Neurol - das si polku napr., 100% nie antidepresiva ako prva moznost.
treba sa skludnit inak si v zacarovanom kruhu