Pred tyzdnom od nedele do stredy som bola chora. Klasicke vodnate sople, bolest hlavy, malatnost a velmi ma vsetko bolelo,.. chrbat, ruky,hrdlo.. tak som to tri dni vylezala a v stvrtok rano mi uz nic nebolo, sla som do roboty.. pri lekarke som nebola lebo som nemala ani teplotu len som to vyspala, vypotila a preslo. Dnes mi zacalo pukat v hlave a v nose. Hrozne to boli. Najma ked lezim alebo sa predklonim je to neznesitelne. Nemam ziadne hlieny, ani hrdlo ma neboli. Proste nic. Len to pukanie je hrozne. Ked to zajtra neprejde tak v piatok idem ku doktorke lebo sa bojim ci to nie je nejaka nevyliecena choroba. Stretli ste sa s tym?
@ivuska00 ze zapchate dutiny? lenze mne sa dobre dycha.. proste ako zdravy clovek.. nemam ziadne komplikacie... preto tomu nerozumiem.. kebyze aspon nos fukam 😑
To su dutiny, este sa doliecuju, uvolnuju, vyrovnavaju tlaky. Ja to tak niekedy mavam. Pockaj 3-4 dni, ci sa to bude zmiernovat.
To je poprepájané, dýchať môžeš v pohode...ale už len ten bolestivý predklon je znak. Moja prvá pomoc je- Olynth, kaloba je super, sinupret a pri veľkých bolestiach Flector- ten je aj protizápalový. Ak nič nezaberie, už asi len atb .
Prosím vas akk ste.dopadla? Prisli na nieco??? Mam.od.noci to iste a to.pukanie v oblasti dutin pri nose je neznesitelne....ked mi tam.pukne mi zaroven aj vzadu v hlave uz mam.scenáre ci.nemám.krvácanie do mozgu....tiez nemam ziadnu nadchu nic dycha za mi dobre ale hlava ma.neznesitelne boli a ked sa predklonim to jw strasna bolest akoby mi slo vsetko z hlavy vypadnut.
3 ti den si davam.Erdomed,od.dnes aj antibiotiká a sinupret.prosim vas odpiste mi
Ďakujem
Sprava vyssie
@ewka1980 chodim s tym na orl.. uplne som mala zapchate dutiny, vo velmi hroznom stave som to mala, urcite chodte na orl
@ewka1980 mala som to tak isto
To su dutiny mal som to už viac krát, najprv mi ich prepichovali a teraz už viem ako na to. Kľud a suché teplo nefukať nos len mierne. Niekedy mam čelné niekedy prínosové. V zime sa mi to stáva po nadche.
A co ma.ORL? S TYM ROBIA?ved mam antibiotiká aj sinupret ,erdomed...prepichovanie robia na ambulancii???moc to boli?
@ewka1980 jednoducho mi pomohli na orl, lebo mala som problem s dutinami a teraz chodim na kontroly kazdy rok.. aj spreje uzivam na predpis , tabletky a tak.. mne robi zle suchy vzduch, taze aj preto
Dutiny určite..