Mate niekto skusenost, mali ste? Zacala mi pomerne neprijemne pukat sanka na jednej strane, buduci tyzden mam akurat aj preventivku u zubara, tak to mrkne. Neviete ako sa to riesi? Vdaka za skusenosti 🙏
@lucjja no nepotesim ta,ja mam problém s temporomandibularnym klbom a je to dosť neprijemne ked nevies ústa otvoriť
Mne puka pri jedení. A zubárka hovorila že to je z nervozity zatinam zuby ani o tom neviem a kĺb sa opotrebovava a puka najskôr pri jedle a neskôr môže aj vyskočiť.... Dala mi na noc dlahu. Používala som ju každý druhý večer asi dva mesiace a teraz už takmer nepukne ... Keď dám si dlahu upokojí to celú sánku nieje taká napätá... A vôbec to nieje vidieť v ústach.
@barbora9312 ach to ma mrzi, a s tym sa neda nic robit?
@veronikavaneska presne tak to mam aj ja, ze pri jedeni a ked viac otvorim pusu... fuha, dlaha, to som nikdy veru nepocula..perfektne, ze pomohla! 🤞☺️
@lucjja hej len odtlačok ti urobí a za pár týždňov ju máš je to také len priesvitná ako keby cela spodna sánka. Okolo 60€ stala myslím ..
tiez mi pukala az sa zasekavala sanka, ked som bola tinedzerka. tiez som dostala taky priesvitny "strojcek" na zuby na noc, aby sa tie klby odlahcili. preeslo to postupom casu, teraz nemam ziaden problem. ale prestala som spavat na bruchu, to tiez velmi pomohlo, lebo som si tlacila na tu sanku.
@veronikavaneska dakujem za info 🙏❤️
@lucjja da sa este urobiť splint ako pisu kočky vyššie
@lucjja mne nahodou fyzioterapeutka rozmasirovala ten sval a cuduj sa, pomohlo to.. A niekedy sa mi to objavi a odide to same..
@lucjja ja som to mala a mne to robilo keď som bola v prievane. Dr mi nasadila Neuromultivit a prešlo to