Už dlhšiu dobu mi pri hybani sánky doprava doľava, alebo niekedy aj pri žuvaní puká pri uchu alebo v uchu, nič neboli, robí to len pri ľavom uchu. Čo to môže byť ?
Môže to byť temporomandibulárny kĺb (spánkovo-sánkový) mne to robí od kedy mi dali strojček a posunul sa mi skus. Viem, že existujú na to nejaké náhryzné dláhy, aby sa to upravilo, dáva sa to na noc a rieši to asi čeľustný ortopéd. Mne o tom hovorila moja zubárka, ale neriešila som to, za tie roky som si už na to zvykla. Mne to robí len na pravej strane
@zdeno525 ja som to mala po zastavenej nádche. Potom ako sa mi konečne uvoľnila, začalo mi takto pri pohybe sankou pukat v uchu. Bola som na ORL, dala mi sprej do nosa Nasonex, ktorý mi všetko poriadne pouvolnoval a prestalo to. Ale ešte občas, počas alebo po nádche to mávam.
Môže to byť temporomandibulárny kĺb (spánkovo-sánkový) mne to robí od kedy mi dali strojček a posunul sa mi skus. Viem, že existujú na to nejaké náhryzné dláhy, aby sa to upravilo, dáva sa to na noc a rieši to asi čeľustný ortopéd. Mne o tom hovorila moja zubárka, ale neriešila som to, za tie roky som si už na to zvykla. Mne to robí len na pravej strane