Zdravím, puká mi v kolene, no nebolí ma to... keď sa zohnem, je počuť také puknutie... riešiť to..? alebo neriešiť.. neviem som mladý chalan a vďaka tomu sa cítim na 60..
@martin_2002 Mne puká v kolenách a všelikde inde (mám na mysli kĺby! 😁) celý život. Nikdy som to neriešila a nemám s tým žiadne problémy. Teda, okrem toho, že z toho niektorých ľudí v mojom okolí striasa. 😖
Moje kolena keby niekto pocul tak si mysli ze mi popraskali vsetky kosti v tele. Vela krat mi praskne v clenku, v zapasti no kde sa da tam nieco praskne. Nikdy som to neriesila aj ked teda asi budem musiet kolena zacat riesit pre bolesti kolien. Drzim palce
@martin_2002 Nie je pukanie ako pukanie. Bežné pukanie mám už roky, to je v pohode. Ale posledné 2 roky mi pravé koleno puká tak silno ako keď niekto zlomí hrubú haluz ale mňa to aj bolí a priznám sa, neriešila som to. Lebo tiež mi niekto povie, veď aj mne puká, to nič nie je. Ale teraz mi už to koleno aj opuchlo. Asi už iba ortopéd pomôže. Len termín o mesiac.
Fyzioterapeutka mi hovorila, ze pukanie v kolene je ok, pokial to neboli. Ak je pukanie spojene aj s bolestou, treba to riesit.
mne ked zacne pukat davam si kuru amitamin® arthro360, a pomoze mi to, potom mam cca rok pokoj, zvyknem to mat raz rocne bez bolesti zatial
Ano, riesit s ortopedom