Dobry den , mate niekto skúsenosti s tymto ochorenim?
Dievčatá máte problémy ďalej alebo ste to nejsko riešili ?
@jj12345 ja... trapim sa bez sekundy pauzy dva roky...a budeme sa navždy...nie je to možné liečiť a už vôbec nie na Slovensku? Ako ti je ? Mne to urobili pri pôrode.
@jj12345 tak ti mali ten vyrastok predsa odstrániť...
@katarinkacat dali mi rehabilitácie na ktorých som nebola,koli práci, ale o operácii lekar nič nepovedal takže neviem, myslím ze by tym mohlo aj neurológ volaco urobit
Aj vam nejako pomohol alebo len stanovil diagnozu?
@jj12345 ja to mám dva roky a bez sekundy pauzy od bolesti
@katarinkacat to ma mrzi, viem cim si prechadzate Ja som takto rok existovala ale potom zrazu nejako to ustupilo,mavam sice bolesti ale nemozem ich potorovnat s tymi na zaciatku.
@jj12345 a čo vám pomohlo ?
@katarinkacat ja ani neviem to nejako same odznelo sice nie uplne ale ako som pisala uz to niesu take hrozne bolesti
@livusik33 ahoj... Zaujímalo by ma ako ste sa dostali k algeziologovi?... Aj on Vám robil nejaké vyšetrenia či sa len hneď nastavili lieky.... A ako to prebieha keď sa človek dostane do Prahy..... Ide sa tam na dlhšiu dobu aby sa urobila diagnostika???? Pýtam sa pretoze som z východného Slovenska tak ako dlho tam človek musíš byť...
@jj12345 ahoj.....nemám skúsenosti ale neviem náhodou či nemám toto ochorenie... ☹... Ty odkiaľ poznáš túto nemoc?