Zdravím, je tu niekto, kto by sa vedel vyjadriť na takéto veci, zaujíma ma tá organicita, či je možné na tom nejako pracovať, prípadne s tým aspoň niečo robiť. Posledné obdobie sa cítim zle, trpím naozaj veľkou úzkosťou, rýchlo sa vystresujem, v podstate teraz je nejaká práca skorej zázrak, chcel by som sa z tohto stavu veľmi dostať, ale neviem, či je možné sa niekam viac posunúť. K tej organicite, bol som aj na CT mozgu a bez nálezu, akurát na EEG nejaký nález, neviem aký, do správy nebolo napísané. Inak pýtal som sa na to psychologičky, čo sa týka organicity a hovorila, že to nie je až taký problém, aj keď do správy píše niečo iné. Prikladám aj nález, ak by mal k tomu niekto niečo povedať.
co na to tvoj psychiater?
@mamina7070 Ten sa veľmi nestará, nedá sa s ním veľmi porozprávať, mal som lepšiu doktorku, ale musel som prejsť inde.
Mi pride, ze chodis k odbornikom (dr aj psychologicka) len aby si mal fajocku, ze vsak si bol. Ty si v pozicii klienta a ide o teba. Ak je dr zly a psychologička ti nic nepovie, zdvihaj kotvy inde.
@novyclen92 a liecis sa ? mozno zmenit lieky a pridat terapie najma ergoterapiu alebo liecenie na psychiatrii