ahojte,neviete mi poradiť dobrú psychologičku pre dospelých v trenčíne a okolí?potrebujem ju už asi nutne,neviem si so sebou rady,stále sa len pozorujem a namýšlam si choroby,krvné testy mám všetky v poriadku,neviem si so sebou rady,prosím poraďte mi niekoho ozaj dobrého,už na jednej psychologičke som sa popálila,a teraz neviem na koho sa obrátiť. ďakujem veľmi
@lenicka12 ano objednáva sa telefonicky, ja som platila za hodinu sedenia myslím 25 eur, bolo to minulý rok.
http://www.azet.sk/firma/1077700/phdr-zuzana-or...
Nepotrebuješ nič.
@lenicka12 nie je toto skôr na psychiatra? A on by Ti odporučil psychológa, čo sa venuje niečomu takému? V Trenčíne je dobrá Hana Vojtová ona sa venuje postraumatickým stresovým poruchám. Tu nejde o to, či je psychologička dobrá, ide aj o to, aby Ti sadla, aby mala skúsenosť s tým, čo Ty riešiš. Namýšľaš si choroby. No ja by som volila psychiatra najskôr.
Ahojte, viete mi poradiť nejakú psychologičku? Pre dospelých myslím. Mám lístok od obvodného lekára, tak by som rada keby som si za to nemusela platiť. Na nikoho nemám referencie, rada by som natrafila na niekoho fajn...
Ja som bola najspokojnejšia s psychologičkou čo je v trenčianskej teplej. Nie je to síce cez poisťovňu ale pomohla nám s drobcom a nakoniec aj mne s mužom. Odporúčam určite.
@lenicka12 Zuzana Oravcová , Námestie Svätej Alžbety, v tom komunistickom dome .