Ahojte!
Viem, že rozumnejšie by bolo riešiť to v skupinách, ale skúsim aj takto verejne: potrebovala by som nejaké tipi na psychiatra a psychológa (resp. psychoterapeuta) v Ružomberku alebo v Liptovskom Mikuláši. Vlastne potrebujeme obidvoch v nesúvisiacich veciach, týka sa to ale dospelých pacientov.
Inak ešte by ma zaujímalo, akým spôsobom sa dá dostať k psychológovi? Musí to byť nevyhnutne odporúčací lístok od DR? Lebo nie je to vo veci ťažkých akútností alebo tak, ale skôr prediskutovanie opakujúcich sa krízových situácií a nájdenie mechanizmov na ich zvládnutie a vlastne nič naliehavé.
čo ja viem k psychiatrovi netreba výmenný lístok, k psychológovi lístok je potrebný...
Tak vám zatiaľ veľmi pekne ďakujem, ten odporúčací ma asi neminie. ☹ Ale ak by ste ešte vedeli aj o nejakých ľuďoh z RK, veľmi by potešilo.
@nela1916 nepotrebujete vymenny listok, pokial si to budete platit. U mna to tak bolo, ale kedze mi pani psychologicka odporucila viac sedeni, tak som si isla pre vymenny listok k obvodnej a preplacala to poistovna
@majulka0509 No tak to už hej, to už dáva logiku. 🙂 A koľko to vyšlo za jedno sedenie?
@nela1916 nepamatam si presne 25 alebo 30 eur.
Dobry den, pre navstevu psychologa ani psychiatra nie je potrebny vymenny listok od obvodneho lekara. Psychiatricka v LM je oproti policajtom, pri Dr. Halkovej, hned vedla Faxcopy. Psychologov je viacero, oproti starej Hypernove je ich viacero, zrejme prave podla oblasti, ktorej sa venuju. Vsetko dobre