Psychika u 19-ročnej

6. apr 2024

Ahojte baby mam 19 rokov a posledne 3-4 roky sa cítim zvláštne. Všetko to najprv začínalo bušením srdca s ktorym som bola aj na sone atd atd a nič všetko okej. Postupom času ako som staršia sa ako keby pridáva viac a viac vecí, psychických a fyzických. Mávam trpnutir alebo skor take brnenie lavej ruky, tlaky na hrudi a chrbta. Brnenie v okolí úst. Čítala som si o tom veľa a vraj to je tetania ale neviem isto. Ked som bola menšia som nemala problem s ludmi vobec, ale teraz som taka zvalstna ze akonahle idem do skoly tak po ceste strasne stresujem, taky vnutorny nepokoj 24/7 mam zo vsetkeho stres zo vsetkeho…😕som z toho smutna, neviem ako to zastaviť. Snážim sa byt aj taka že mi je to jedno že idem po ulici a snažim sa mat na haku, ale nejde to, stale premyslam ako vyzeram, preco sa na mna vsetci pozeraju, ked mam prejst okolo niekoho strasne stresujem. Ked nahlas dycham že som z dlhej cesty zadychana tak ani nedycham ked ode niekto okolo lebo sa bojim ze co povie na to😕 Poradte mi prosim niekto co to je?🙁

gemerka17
6. apr 2024

Psychika, psychika a psychika. Pomôže psychológ a veľa práce sama na sebe. Vyhľadaj si v okolí nejakého dobrého a začni s ním na sebe pracovať. Toto má veľa ľudi a v podstate je len na tebe ako to celé vyriešiš. Určite to rieš čím skôr, nech to nezájde ďalej.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rozculena
6. apr 2024

tetánia,poznám. Momentálne som v pohode,lebo už nepracujem tam,kde som pracovala a som rozvedená,toto boli moje stresory. V podstate si musíš sama prísť na to,čo ti to vyvoláva. Môže to byť aj chrbtica,takže smer fyzioterapeut...

bublinka0
7. apr 2024

Zrejme tetania,mam tiez, trapim sa roky, uzivanie je vlastne iba Magnezium, to by vam malo pomoct aspon na tie stavy prvotne,drzim palce.