Zdravím, mám tetaniu, pri ktorej pociťujem chvenie pri srdci, návaly tepla, triašku, kŕče v nohách. Tuto noc som nemohla zaspať cela som sa chvela, cítila srdce, bolesť na ľavej strane hrude. Snívalo sa mi dokonca že som mŕtva. Ráno som sa zobudila a stále sa cela chvejem.
Ráno som si merala tlak mala som 106/55 a pulz 62.
Mám absolvované všetky vyšetrenia za posledné mesiace mi robili 4x EKG, mám aj sono aj Kardiológ má vyšetril a povedal že som zdravá a mám si to užívať a neriešiť.
No ja to asi nedokážem nepríde mi že som zdravá stále si myslím že mám nejaký skrytý problém na kt. Nikto nevie prísť…
@luluklo1 odporucam dobreho psychologa na zaciatok. Ak nasledne on uzna za vhodne, mozno nasledne aj psychiatra. Vzhladom na aktualnu situaciu sa daju rezervovat aj online sedenia. Ja osobne mam dobre skusenosti s Mojra.cz. Tieto problemy sa same nevyriesia, viem z vlastnej skusenosti. Prajem vsetko dobre.
@luluklo1 psychiater jednoznacne srdce mas podla vsetkeho ok
znie to ako panická porucha /atak
@luluklo1 uzkostna porucha, panička porucha strach o seba, fyzické prejavy búšenie srdca,...tetania kŕče do nôh.Treba dobre magnézium, kľud, možno lieky na ukludnenie a, keď neprejde tak antidepresíva.Chod k psychiatrovi a neurológovi na EMG vyšetrenie nech vieš či máš tetaniu, ale aj ta je zo psychiky a nedostatku magnezia.
Tlak, pulzy a vyšetrenia sú v poriadku,srdce je ok. Bude to psychikou, tymi úzkosťami a strachom. Treba liečiť dušu, ale ako kardiačka po 2 infarktoch ťa môžem ubezpečiť, že o srdce sa pri takých výsledkoch neboj. Hlavne mu uľav a skús riešiť svoj strach a obavy, držím palce
ono aj keď si povieš, že psychologičku nepotrebuješ tak je dobré chodiť k nej aj naďalej, ono človek má aj svetlejšie, aj tmavšie chvíľky a teda poviem ti, že je lepšie keď s tým pomáha doktor
@luluklo1 u psychológa si bola ? Neurážam ta ale veľa problémov pochádza zo psychiky …