Psychika a helikobakter

22. mar 2024

Ahojte baby ,chalani ..
Viem ,že je tu už veľa tém na helikobaktera,ale ja zakladám túto len čisto kvôli psychike..

Ste aj vy už vyčerpané /ý z toľkých bolesti a príznakov?
Lebo mňa to normálne zožiera za živa ten helikobakter..
Bojim sa vždy strašne,že keď niečo zjem tak ma automatiky bude bolieť,páliť žalúdok...
Ako to máte vy ?

deti95060810
22. mar 2024

ja som raz mala helik. - zistili pri vyšetrení...
mala som prekr. hodnoty asi 30 krát a bolesti som nejaké veľké nemala...
aké bolo moje prekv. keď mi povedali po preliečení že je všetko Ok a bolesti zas tie isté...
u mňa zo stresu....

tatiana149
22. mar 2024

Mne furt dookola robia testy na helico. Furt ho mám. A nejde sa ho zbaviť. Ale aspoň už nemám bolesti a príznaky.

miroslavmy
4. apr 2024

Hp sposobuje zapal tenkeho creva, ked mas zapal tak ten organ nefunguje spravne. Lenze tenke crevo produkuje enzym Diaminooxidazu a ten rozklada histamin. Nakolko vsak je koli zapalu produkcia enzymu slaba môzes mat vyske hodnoty histaminu. Histamin ma velmi vela vedlajsich ucinkov jednym z nich je i uzkost, strach o zivot atd, vplyva na cinnost srdca tep, tlak, busenie........... Daj si urobit test z krvi na histaminovu intoleranciu aby si to vylucil. Sukromne stoji 36e robi sa z krvi alebo ti ho urobi doktor. Mne ho robila alergologicka na vysledok cakam tiez mam hp. Pozri si na vebe info o histamine a srdci je vela odbornych clankov. Ale hlavne si urob test nech neriesis nieco v com problem nie je. Tiez si vsimaj ci ti nerobia zle potraviny s vysokou davkou histaminu ako kava, kolove napoje, vina, vyzrete syry konzervovane a udene potraviny, je ich naozaj vela. Mozes mat kombinaciu viacerych problemov ak si alergik na pel mozes mat tzv krizene alergie teda mozes by aj alergicky alebo mat intoleranciu na rozne potraviny nakolko maju podobne zlozenie bielkovin ako pele na ktore si alergicky. Teda napr mrkva, zeler, orechy, a desiatky dalsich. Zle ti môze robit lepok, laktoza a pod.Ak mas na to peniaze kompletny test na potravinove intolerancie stoji 250e