Psychika 20-ročnej

2. dec 2024

Ahojte od augusta som mala ako keby taký prvý panický zachvat, preskočilo mi srdce a toho som sa zľakla a od vtedy som sa toho veľmi bála toho pocitu stresu. A stale na to myslela. Občas ked pridem po vikende od priateľa je mi blbo psychicky a som smutna. Mam vtierave myslienky, ale viem že to neni realita… Mávam vnutorny stres najma v bruchu. Nemávam to veľmi často. Ale začne mi to napr. v buse ak mi je moc teplo alebo je tma veľka. Začnem plytko a tažko vydychovať. Keď uz toto začne vždy začnem mat divne myslienky, ktore viem odbúrať. Každy raz predsa mal nejake take myšlienky. Len neviem čo si mam o tom celom mysliet prešli ste si tym niekto?💗 Budem rada za každú radu

kvetinka_2
2. dec 2024

Drž sa, tiež mám 20. A viem, si predstaviť, čo teraz prežívaš. Musí to byť, veľmi nepríjemné. Pomáha ti rodina, kamaráti, priateľ? A chcem, ti odkázať, že vyhľadať aj odbornú pomoc vôbec nie je hanba. Ver, že nie si na to sama.🤍Držím palce. Verím, že to bude, už len a len lepšie.

autor
2. dec 2024

@kvetinka_2 Ano pomaha💗, ale nechcem brať žiadne lieky ani nič, pretože verím že to je len chvíľkove a zvladnem to aj sama.