Psychický narušený človek

25. apr 2024

Ahojte, neviem si dat rady. Jeden z mojich rodičov je psychicky narušený človek, úprimne nedivila by som sa keby niekoho zapichol v spánku, pretože robí naozaj zlé veci "našťastie" len teda tie psychické i ked... Život s ním bola trauma a nikdy sa s tým úplne nezmierim ale to je jedno. S týmto človekom už nebývam avsak trýzni všetkých okolo, nachadza si cestu k nám q robí nám zle. Kontakty sú samozrejme prerušené ale vždy si nájde cestu ako nám ublížiť. Keďže od neho každý utiekol, doma sa sám ubíja, kričí (pocut to von), a keď kričí tak mení hlas je to až strašidelné. Čím som si prešla proste sa s tým neviem zmieriť. Chcela by som sa mu pomstiť, proste mu ublížiť (zavrieť niekde na psychiatriu) nech sa už konečne spamätá. Dokazala by som niečo takéto? Prípadne koho dokážu zobrať na psychiatriu bez jeho súhlasu? Mám množstvo videí ako dôkazov, ako nás týral psychicky a naháňal po dome a rozprával škaredé slova,....

10zabka
25. apr 2024

čakáš, že to niekto vyrieši namiesto teba? Prečo si dôkazy dodnes nepoužila?

dzulli1980
25. apr 2024

A kvôli čomu túžiš po pomste? ... myslíš, že sa Ti potom uľaví? ... možno na chvíľu, no potom Ťa to stiahne ešte hlbšie ... zameraj sa na vlastný život, pozeraj dopredu, ak potrebuješ riešiť "bobákov" z minulosti, navštív psychológa ...

marianarem
25. apr 2024

Na psychiatriu mozu cloveka umiestnit aj bez jeho suhlasu, ak je nebezpecny pre seba alebo pre okolie. Treba v takej chvili zavolat zachranku alebo policajtov, ak je to ozaj vyhrotene.
Kazdopadne radim ti upustit od tej pomsty. Tvoja trauma sa tym nevyriesi, tie stopy, ktore zanechala v tvojom vnutri, sa ziadnou pomstou nestratia. Naopak zivis v sebe takto hnev a zlobu a to sa nakoniec moze obratit proti tebe, moze ti to zacat nicit zdravie, vztahy, radost, zo zivota.
V takejto situacii je podla mna najlepsie presmerovat energiu a myslienky na seba, ist na terapiu alebo sa nejako inac snazit zlepsit svoj zivot. Naozajstna vyhra v takomto pripade nie je pomsta, ale pocit, ze napriek minulosti mas zivot vo svojich rukach a neznicilo.ta to.

sevrin
25. apr 2024

A prečo to dospelo až do takého štádia? Ten človek už dávno mal byť pod odborným dohľadom.

zena666
25. apr 2024

Jedina možnosť je zachranka v amoku.

vanilkovazmrzka
25. apr 2024

Zavriet choreho cloveka na psychiatriu nie je pomsta, ale pomoc. Prenho aj pre okolie.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz