Ahojte, tí co ste mali depresie ci uzkosti a brali AD a mali pocit, ze uz to moc nepomaha, skusili ste homeopatov, ci liecitelov? Mne sa to deje a nechcem len menit a zvysovat lieky. Beriem ich uz 4 mesiace a nikdy pred tym som to nebrala.
Ale myslienka, ze mam strach ich vysadit sa mi nepaci 🥺
Liečitelia ti nepomôžu akurát prídeš o peniaze. Na ad si telo zvyká dlho.
Liecitelia, homeopatia, to je sarlatanstvo
@zmrzlinka2021 dobre dakujem
To je čierna mágia, nič s tým nechci mať
😀. nie, nie je to sarlatanstvo ani žiadna čierna mágia. Ale keď sa musíš pýtať na koniku, tak nie si o tom tiež presvedčená a neveríš tomi, tak to neskúšaj. Lebo niekedy je naozaj ťažko nájsť správneho človeka a správnu techniku co by ti mohla pomôcť aj pre tých čo sa.o to zaujímajú a veria v tieto spiritualne veci.
@13uzivatelka11 dakujem za radu
Keď chceš tak si popri liečbe od doktora čítaj aj niečo na internet ohľadom spirituality, ci ta niečo záujme a bude lákať. Ak áno, ono to k tebe príde, ak sa ti to bude zdať ako hlúposť a chceš to skusit len zo zúfalstva, tak môžeš ozaj natrafit na nejakého sarlatana co ti môže iba ublížiť. Alebo si napríklad vyskúšaj pohľadať overeneho psychológa alebo psychiatra co robí aj regresnu terapiu alebo hypnozu.
@13uzivatelka11 nasla som podcasty jednej pani na youtube, kde hovori ako bojovat so strachom atd. ale asi to chce cas...
Jasne. S týmito vecami treba opatrne a neísť do toho hneď po hlave. A teda hlavne nevynechavat lieky a časom si možno nájdeš tu svoju metódu co ti pomáha. Zo začiatku môžeš napríklad skúsiť krátke vedené meditacie, je ich veľa na YouTube.
Neries youtube, ale psychologa…
Skusila som na uzkostnu/panicku poruchu, nepomohlo to. Ale inac mi liecitelka pomohla. Isla som k nej kvoli tomuto, s tym sa neudialo nic, ale dostavil sa iny ucinok. Zmizla mi permanentna chut na sladke, na nezdrave veci, z nicoho nic som presla na zdravsiu stravu a bez akejkolvek snahy som schudla 15 kil. Mala som predtym uz okolo 80kg, bola som dost pri sebe. Celkovo som sa zacala citit lepsie, fit, len tie nervy zial nic.
@marianarem no ved to s nimi len
Ocd. Kto pokeca?
Určite nie, nikdy nevieš na koho natrafíš. Psychiater je lekár a ako lekár podlieha prísnejšej kontrole ako kadejaký liečiteľ. Nám jeden akurát tak okradol smrteľne chorú starú mamu. Radšej pridaj spoluprácu s psychológom, nech navrhne terapiu a lieky sa vysádzaju postupne, toho sa báť nemusíš. Daj si ešte čas, 4 mesiace nie sú tak dlho.